Ziggo GO in het buitenland kijken 2017

 • Overal ter wereld Ziggo Go
 • Werkt op al je apparaten
 • Nooit meer zonder Nederlandse TV op reis!

Wil je ook gewoon Ziggo GO in het buitenland kijken zonder foutmeldingen? Ik laat je zien hoe je overal ter wereld van je Nederlandse Ziggo GO abonnement kan genieten!

Dat betekent: Dezelfde programma’s, zenders en ondertiteling die je in Nederland ook hebt. Waar je ook bent ter wereld.

Als Nederlander met een Ziggo GO abonnement zou je verwachten dat dit ook in het buitenland werkt. Helaas kom je van de koude kermis thuis als je de langsgrenzen oversteekt. Je krijgt dan de volgende foutmelding die overigens niet helemaal klopt:

Foutmelding: Onze excuses. Helaas, je kan dit alleen bekijken via een internetverbinding van Ziggo. Dit is volgens afspraak met de content aanbieder

Onze excuses. Helaas, je kan dit alleen bekijken via een internetverbinding van Ziggo. Dit is volgens afspraak met de content aanbieder.

Dat de stream niet te bekijken is klopt op dat moment. Echter is het niet zo dat je per se via een internetverbinding van Ziggo moet kijken. Met de VPN apps uit dit artikel kan je Ziggo GO gewoon ontvangen in het buitenland.

Met VPN app van VyprVPN en NordVPN kan je binnen een paar minuten Ziggo GO kijken in het buitenland. Nieuwsgierig? Lees verder, dan leg ik je eerst uit hoe de blokkade werkt en daarna hoe je ‘m kan omzeilen. Dan verander je de foutmelding van hierboven naar een werkende uitzending. 🙂

Waarom werkt Ziggo GO niet in het buitenland?

Ziggo GO detecteert aan de hand van je IP-adres of je vanuit Nederland of vanuit het buitenland probeert te kijken. Ziet Ziggo dat je in het buitenland bent blokkeert de stream en kan je niet kijken.

Als je door de afleveringen of zenders bladert is er eigenlijk niks aan de hand, daar zit geen blokkade op. Maar als je probeert een aflevering of uitzending te starten werkt het niet.

Zo omzeil je de blokkade op Ziggo GO

Misschien klinkt het ingewikkeld maar VPN diensten maken het tegenwoordig zo makkelijk met kant en klare apps voor elk apparaat. Zelfs als je niet technisch onderlegt bent geniet je binnen een paar minuten van Nederlandse programma’s in het buitenland.

Het stappenplan is als volgt: We zoeken een snelle VPN app die geschikt is voor streaming video. Daarna installeren we die en maken verbinding met de juiste server.

Voordat je begint is het handig om te weten wat we gaan gebruiken en wat je nodig hebt. Tijdens de voortgang van dit artikel heb je de volgende dingen nodig:

Checklist Ziggo GO in het buitenland streamen

Gemakshalve ga ik er vanuit dat je al klant bent bij Ziggo. Anders zou je niet op deze pagina zijn. Controleer wel even of je al een Mijn Ziggo Account hebt aangemaakt.

De beste VPN diensten om Ziggo GO te streamen

Hieronder lees je wat de beste VPN diensten zijn voor Ziggo GO. Onderstaande diensten heb ik zelf uitvoerig getest. Ze werken allebei snel, hebben goede klantenservice en erg makkelijk te gebruiken apps voor elk apparaat. Ook refereer ik door het artikel heen naar screenshots gemaakt met deze VPN diensten.

Dus, is het je eerste keer met een VPN? Kies dan één van onderstaande diensten. Dan kan het niet mis gaan als je dit artikel volgt.

VyprVPN
VyprVPN
 • Als snelste getest met Ziggo GO
 • Uitstekende klantenservice
 • Apps voor elk apparaat
Account aanmaken
NordVPN
NordVPN
 • Getest met Ziggo GO
 • Goede klantenservice
 • Apps voor elk apparaat
Account aanmaken

Maak verbinding met de VPN dienst

Na het aanmaken van je VPN account én het installeren van de applicatie kan je bijna beginnen met kijken. Installeren werkt net zoals elke andere app of programma. Je hoeft alleen nog even verbinding te maken met de VPN.

Let op: Via 3G/4G mobiel internet Ziggo Go in het buitenland kijken?

Als je via mobiel internet (3G/4G) Ziggo Go probeert te kijken dwingt de app je om Locatievoorzieningen in te schakelen. Locatievoorzieningen zijn alleen verplicht als je via mobiel internet (3G/4G) probeert te kijken.

Maak dus altijd gebruik van WIFI én een VPN als je Ziggo Go in het buitenland wil kijken. Via WIFI met een VPN werkt het gewoon!

Desktop

Let op: Gebruik alleen deze server: VyprVPN – Netherlands (eu1.vpn.goldenfrog.com)
Windows Desktop Mac | iMac, MacBook, Mac Mini

Tablet & Smartphone

Let op: Gebruik alleen deze server: VyprVPN – Netherlands (eu1.vpn.goldenfrog.com)
Android iOS | iPad, iPhone, iPod Touch Windows Tablet

Smart TV & Mediastreamers

Let op: Gebruik alleen deze server: VyprVPN – Netherlands (eu1.vpn.goldenfrog.com)
Apple TV Smart TV Chromecast

Gaming Consoles

Let op: Gebruik alleen deze server: VyprVPN – Netherlands (eu1.vpn.goldenfrog.com)
Playstation XBOX Nintendo

Nu heb je verbinding met de VPN en kan je Ziggo GO starten. Als je de aflevering of uitzending start werkt het gewoon, ook in het buitenland! Met NordVPN is het minstens zo makkelijk. Als je wil kan je de NordVPN instructievideo bekijken op YouTube. Als alles goed gegaan is kijk je nu Ziggo TV!

Ziggo GO in het buitenland werkt gewoon met VyprVPN width=

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen aan de hand van dit artikel. Staat je vraag er niet bij? Laat een hieronder een reactie achter in de comments. Dan probeer ik je verder te helpen. 🙂

Wat is het verschil tussen Horizon GO en Ziggo GO?

Horizon GO is de voorganger van Ziggo GO. Het verschil tussen Horizon GO en Ziggo GO is de naam. Behalve de naam werken Ziggo GO en Horizon GO precies hetzelfde.

Op welke apparaten kan ik Ziggo GO ontvangen in het buitenland?

Op het moment van schrijven werkt het in ieder geval op de apparaten hieronder. Bij Ziggo kan je altijd een actueel overzicht vinden.

 • Mac en Windows laptop en PC
 • iOS 7 of hoger (iPad, iPhone, iPod Touch)
 • Android 4 of hoger

Werkt het ook met de Ziggo Mediabox?

Dat ben ik momenteel aan het testen. Als je via je Ziggo Box kijkt maak je namelijk geen gebruik van Ziggo GO maar Ziggo TV. Het verschil is dat Ziggo TV alleen via je Mediabox te ontvangen is en Ziggo GO alleen via de apps en je internetbrowser.

Werkt het met alle zenders?

Zelfs met een VPN kan je sommige zenders met de Ziggo GO app niet in het buitenland bekijken. Je krijg dan de volgende melding:

Buiten WiFi netwerk: Helaas, je kan dit volgens afspraak met de content aanbieder alleen in en om het huis bekijken via je internetverbinding van Ziggo.

Dit is alleen van toepassing op de volgende zenders:

 • België Één
 • België Canvas
 • België KETNET
 • Duitsland ARD
 • Duitsland ZDF
 • Duitsland WDR
 • Verenigd Koninkrijk BBC ONE
 • Verenigd Koninkrijk BBC TWO

Kan ik Ziggo GO ontvangen zonder Ziggo abonnement?

Nee, Ziggo is de enige aanbieder in Nederland met Ziggo GO. Zie deze link voor meer uitleg.


Laatste update: door Robin van vpnService.nl

30 Reacties

 1. Niels 2 dagen geleden

  Tav: “Via 3G/4G mobiel internet Ziggo Go in het buitenland kijken” – hoe verberg je op bv een ios device dat je connectie over 3/4g (al dan niet met tethering) is ipv via een landlijn wifi?

  • Auteur
   vpnService.nl 2 dagen geleden

   Beste Niels,

   Het makkelijkste is om gewoon een wifi-netwerk te gebruiken. Als je geen toegang hebt tot een wifi-netwerk is de beste optie om een mifi router te gebruiken.

   Mifi routers gebruiken het mobiele internetsignaal om een wifi-spot te maken. Door de wifi-spot te gebruiken omzeil je de locatiebepaling van de Ziggo Go app.

   Geen toegang tot wifi én geen zin/tijd/geld om een mifi-router te kopen? Probeer het dan met een ander mobiel apparaat via tethering.

   Met vriendelijke groet,

   Robin, vpnService.nl

 2. carolien 3 maanden geleden

  Goedemorgen, als je VYPRVPN hebt geinstalleerd kun je dan op meerdere apparaten gelijktijdig hiervan gebruik maken?

 3. Marko 3 maanden geleden

  Beste

  Is er een manier om ziggo sport totaal in het buitenland te kunnen kijken?
  Ik heb TunnelBear/Vypr/Goose geprobeerd.

  Bedankt

 4. Wouter 3 maanden geleden

  Enorm bedankt!!!

 5. Hans Prins 5 maanden geleden

  Vanuit Thailand via wifi nu ruim een week tv kunnen kijken met ziggo go en VyprVPN. Maar sinds vandaag werkt de streaming slecht en krijg ik een melding over onvoldoende bandbreedte. Is hier een remedie tegen? Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

  • Auteur
   vpnService.nl 5 maanden geleden

   Beste Hans,

   De enige remedie tegen te weinig bandbreedte is een snellere internetverbinding. Je VPN dienst kan daar helaas niets aan veranderen.

 6. Inge 5 maanden geleden

  Ben al jaren een tevreden gebruiker van ibVPN en ook Horizontv en ziggo go werkte tot december prima. Net probeerde ik televisie te kijken, masr zonder resultaat. Kan het zijn dat ziggo mijn VPN herkent en blokkeert? Ik heb nog een paar maanden een betaald abonnement en wil nog niet wisselen.

  • Auteur
   vpnService.nl 5 maanden geleden

   Beste Inge,

   Het kan gebeuren dat Ziggo een bepaalde server van IBVPN blokkeert. Probeer eens een paar andere Nederlandse servers van IBVPN.

   Als dat niet werkt is de enige oplossing een andere VPN dienst proberen. VyprVPN en NordVPN heb ik deze week nog werkend getest met Ziggo Go (het nieuwe Horizon Go).

   Via deze link kan je VyprVPN 3 dagen gratis proberen →

   Met vriendelijke groet,

   Robin, vpnService.nl

   • Inge 5 maanden geleden

    Dank je wel Robin.
    Ik heb het zojuist weer geprobeerd. Het zat hem in iets anders. Met Explorer werkte Ziggo Go niet meer (in dec nog wel), maar met Firefox werkt het prima.
    Dus met IBVPN werkt Ziggo Go ook.
    Ik heb te vroeg geroepen…Sorry!

 7. Dirk 6 maanden geleden

  Is de gratis versie van VyprVPN toereikend als je al internet verbinding hebt via WIFI ?

  • vpnService.nl 6 maanden geleden

   Met VyprVPN Free mag je 500MB per maand gebruiken. Ziggo Go gebruikt ongeveer 28MB per minuut. Dus dan kan je per maand bijna 18 minuten TV kijken.

 8. Lucien van Peer 6 maanden geleden

  Goeie dag Robin,
  Ik had nog niets gehoord over het onderwerp PIA. Ik kreeg een melding dat Ziggo geen signalen doorgeeft via VPN. Ik ben dus nu in grote verwarring.
  Volgens het principe van VPN wordt er een “tunnel” gemaakt vanaf de verblijfplaats naar Nederland zodat het lijkt dat ik in Nederland ben. Hoe komt het dan dat dit met een andere VPN provider wel lukt.
  De enige oplossing zou dan moeten zijn dat er niet gezien wordt dat de verbinding via een VPN loopt.
  Nogmaals dit is voor mij een onderontwikkeld gebied. Maar ik krijg met het antwoord aan BidiM het idee dat hierover afspraken zouden zijn gemaakt met VYPRVPN en NordVPN over doorgifte van videodiensten?
  Of bestaat er toch een mogelijkheid om het VPN”signaal”onzichtbaar te maken?

  • vpnService.nl 6 maanden geleden

   Beste Lucien,

   Dat het met de ene VPN dienst wel werkt en met de andere niet komt doordat Ziggo VPN diensten probeert te blokkeren. Sommige VPN diensten zijn dus geblokkeerd door Ziggo, andere VPN diensten niet.

   Dat er afspraken gemaakt zouden zijn met bepaalde VPN providers klopt niet. Ziggo werkt voor zover ik weet juist tegen VPN diensten, niet samen.

   De enige manier om Ziggo Go in het buitenland te kijken is gewoon mijn advies op te volgen en te kiezen voor één van de VPN diensten die ik op deze pagina heb aangeraden. Deze heb ik namelijk zelf getest met Ziggo Go en werken gewoon. 🙂

   Met vriendelijke groet,

   Robin, vpnService.nl

 9. Lucien van Peer 6 maanden geleden

  Hallo Robin vorig jaar in Spanje (Costa Brava) probeerde ik horizon go met IPVanish maar kreeg ik het bericht dat ze niet via een VPN verbingen het signaal door (mogen) geven. Ik ben er nog steeds niet uit wat ik verkeerd heb gedaan. Ben niet zo’n Kei op dit gebied. Kun je mij (of via een link) in Jip en Janneke taal uitleggen wat voor stappen ik verkeerd gedaan heb cq moet doen om dit voor elkaar te krijgen. muchas gracias

  • vpnService.nl 6 maanden geleden

   Beste Lucien,

   Zie mijn reactie op BidiM van ongeveer 2 dagen geleden. Hetzelfde is op jou van toepassing. 🙂 Extra hulp nodig? Laat het even weten! 🙂

 10. BidiM 6 maanden geleden

  Met PIA op Nederlandse server krijg ik nog steeds:
  Onze excuses

  Helaas, je kan dit alleen bekijken via een internetverbinding van Ziggo. Dit is volgens afspraak met de content aanbieder.

  Ik probeer Duitse zenders voor mijn moeder te bekijken vanuit Nederland op een XS4All internet netwerk via horizon go website.

  • vpnService.nl 6 maanden geleden

   Beste BidiM,

   Ik begrijp dat Private Internet Access niet werkt met Ziggo Go. Dat kan kloppen, niet alle VPN diensten werken met alle videodiensten.

   Daarom heb ik op deze pagina een overzicht van VPN diensten die in ieder geval wél werken met Ziggo Go. VyprVPN en NordVPN heb ik werkend getest met Ziggo Go en Horizon Go.

   Daarmee zou je probleem opgelost moeten zijn. 🙂 Via deze link kan je VyprVPN 3 dagen gratis proberen →

   Met vriendelijke groet,

   Robin, vpnService.nl

 11. Hans 7 maanden geleden

  Met PIA werkt HORIZON GO van ZIGGO in Nigeria perfect, op nederlandse server inloggen en gaan met die banaan 🙂

 12. Ursula 7 maanden geleden

  Een vraag , het antwoord kan ik nergens vinden:
  Kan ik via deze verbinding ook tv kijken in Spanje op de tv en dus niet op een tablet? Ik zie wel een webbrowser op de tv?
  We hebben in Nederland Ziggo by the way…..

 13. Jack Kappelhof 7 maanden geleden

  Hoi, Ik probeer via Nordvpn verbinding te maken om in het buitenland Ziggo tv te kunnen kijken, maar het lukt me maar niet.
  Heb een account aangemaakt en een bevestigingsmail met de inloggegevens ontvangen, maar daarna ben ik het spoor bijster als ik bovenstaande lees.
  Zouden jullie mij kunnen bellen of heel duidelijk stapsgewijs uitleggen hoe ik verbinding maak en vpn toevoeg en dan specifiek van Nordvpn? Zijn jullie ook telefonisch bereikbaar?
  Hoor het graag en alvast dank.

  groeten
  Jack

  • vpnService.nl 7 maanden geleden

   Beste Jack,

   Als je me kan vertellen op welk apparaat je de VPN wil gebruiken kan ik je gedetaïlleerde instructies geven. Telefonische support is vooralsnog niet beschikbaar.

   De stap-voor-stap instructies zijn voor VyprVPN. NordVPN werkt ongeveer hetzelfde. Omdat VyprVPN en NordVPN twee verschillende VPN providers zijn werkt het nét iets anders.

   Heb je de app geïnstalleerd? Zo nee, installeer dan de NordVPN applicatie op het apparaat waarop je Horizon Go/Ziggo Go wil kijken. Kies daarna in de app voor een Nederlandse server.

   Met vriendelijke groet,

   Robin, vpnService.nl

  • vpnService.nl 7 maanden geleden

   Jack, als je toevallig Mac gebruiker bent is dit de instructievideo om met NordVPN verbinding te maken: Videoinstructies om verbinding te maken met een Nederlandse VPN

 14. Han Richters 8 maanden geleden

  Ik ben nu thuis in NL. Kan ik de vpn app dan alvast installeren en proberen of deze route werkt, voordat ik naar het buitenland ga? Of moet ik eea pas installeren en uitproberen in het buitenland?

  • vpnService.nl 8 maanden geleden

   Beste Han,

   Je kan de VPN gewoon vooraf instellen.

 15. jolie 9 maanden geleden

  kan eindelijk genieten van horizon hier bedankt

  jolie

 16. DJ Tilo 9 maanden geleden

  Heb het niet zoals jij op de PC maar gewoon op de iPad gedaan. Werkt echt super! Groetjes uit Berlin!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*