Ziggo Go in het buitenland kijken

Ziggo Go in het buitenland kijken

Ziggo Go in het buitenland en buiten Europa werkt alleen goed met een VPN. Zelfs binnen Europa werkt het alleen in landen die binnen de Europese Unie (EU) vallen. En dan is er nog de randvoorwaarde dat Ziggo je slechts beperkte tijd laat kijken binnen de EU. Dat heeft te maken met uitzendrechten, daarover later meer. Nu eerst de oplossing voor het probleem: een VPN voor Ziggo Go.

Ziggo Go in het buitenland kijken

Ziggo Go in het buitenland en buiten de Europese Unie kijken is alleen mogelijk met een VPN. Zonder VPN krijg je direct een foutmelding die aangeeft dat je de uitzending niet mag bekijken op je huidige locatie. Met een VPN omzeil je deze blokkade en kan je in het buitenland Ziggo Go kijken.

 1. Registreer een VPN account bij één van de VPN services die we geverifiëerd getest hebben met de Ziggo Go app: ExpressVPN, NordVPN, Surfshark;
 2. Installeer de VPN app op het apparaat waarop je Ziggo Go wil kijken
 3. Maak verbinding met een Nederlandse server;
 4. Open de Ziggo Go app op het apparaat waarop je de VPN geïnstalleerd hebt.

Beste & Snelste VPN
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Zeer Gebruiksvriendelijk

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf $6,67 per maand

Na het volgen van deze stappen kan je zonder blokkades Ziggo Go in het buitenland kijken. Lees hieronder het hele artikel met stap voor stap instructies en achtergrondinformatie over Ziggo Go in het buitenland.

Lukt het niet meteen? Lees de FAQ & Probleemoplossing of laat onderaan de pagina een reactie achter, dan helpen we je verder.

Ziggo Go in het buitenland en de EU

Ziggo Go in het buitenland kijken wordt steeds makkelijker alleen in het buitenland buiten de EU heb je nog steeds een VPN nodig. De Ziggo app detecteert je locatie door je IP-adres uit te lezen. Als dit IP-adres niet binnen de grenzen van Ziggo valt krijg je een foutmelding en kan je niet streamen.

Zelfs binnen de grenzen van Ziggo gaat het niet altijd goed. Soms krijgen abonnees ook binnen de EU de foutmelding. Dan lijkt het voor de app alsof je buiten de EU bent terwijl dat niet zo is. In dat geval krijg je alsnog een foutmelding en is de app alleen met een VPN te gebruiken.

Deze blokkades kan je makkelijk omzeilen met een VPN. Daarmee kijk je overal ter wereld Nederlandse TV via Ziggo Go.

Ziggo Go in het Verenigd Koninkrijk

Sinds 1 februari 2020 is Brexit van kracht waardoor je Ziggo Go in het Verenigd Koninkrijk (VK) alleen met een VPN kan bekijken. Voorheen was het VK onderdeel van de EU en kon je Ziggo Go in Engeland, Ierland, Schotland en Wales zonder VPN streamen. Het omzeilen van de blokkade in dit gebied werkt precies hetzelfde, je kan dus gewoon dit artikel volgen.

Ziggo Sport Totaal Go in het buitenland

De meeste sport uitzendingen van Ziggo kan je gewoon zonder de Sport Totaal app bekijken. Dat is de makkelijkste manier. Dat doe je door in de Ziggo Go app het Ziggo Sport kanaal te selecteren. Is het sportprogramma niet via de reguliere Ziggo Go app te zien, dan kan je deze alleen bekijken via Ziggo Sport Totaal Go. Ook daarvoor heb je in het buitenland een VPN nodig.

Checklist: Wat heb je nodig?

Wat heb je nodig om de Ziggo Go app in het buitenland te gebruiken? Voordat we beginnen even een korte checklist:

 • Internetverbinding (wifi of mobiel internet)
 • Apparaat om de Ziggo Go app op te installeren (laptop, telefoon, tablet)
 • Ziggo Go abonnement
 • VPN abonnement
 • GPS spoofing app (alleen nodig als je op je mobiel kijkt)

Als eerste heb je natuurlijk een Ziggo Go abonnement nodig en een apparaat om Ziggo Go op te bekijken. Meestal heb je in het buitenland een tablet, smartphone of laptop bij je. Soms zelfs een TV met Chromecast of Apple TV. Deze apparaten hebben allemaal een werkende internetverbinding nodig.

Naast een Ziggo Go abonnement en een apparaat om te kijken heb je ook een VPN nodig met serverlocaties binnen de Europese Unie. De beste keus voor Ziggo Go is ExpressVPN. Hieronder heb ik een selectie gemaakt van VPN providers die uitstekend werken om Ziggo Go in het buitenland te kijken.

Als je op je smartphone wil kijken heb je naast een VPN ook een GPS spoofing app nodig om de GPS-locatie te veranderen (meer hierover verderop in dit artikel).

Voordelen van een VPN bij Ziggo Go

Naast het unblocken van Ziggo Go geeft een VPN je nog veel meer voordelen. Zo surf je met een VPN veiliger op internet, bekijk je overal ter wereld alle streamingdiensten en alle websites die je maar wil, ook in landen met zeer strenge internetcensuur.

Beste VPN voor Ziggo Go

Omdat niet alle VPN’s goed werken met Ziggo Go heb ik een selectie gemaakt. Deze VPN providers heb ik uitgebreid getest met Ziggo Go op verschillende apparaten. Als je de instructies volgt kan je met deze VPN providers gewoon Ziggo Go bekijken. Van overige VPN aanbieders kan ik niet met zekerheid zeggen of je er Ziggo Go mee kan kijken. Dus wil je zeker weten dat je Ziggo Go in het buitenland kan kijken? Kies dan voor ExpressVPN of één van deze VPN aanbieders.

Kosten variëren van ongeveer 3 tot 10 euro per maand en de meeste VPN providers hebben een niet-goed-geld-terug-garantie. Een VPN account aanmaken is simpel.

Je kiest hieronder één van de VPN providers, registreert je account, en betaalt via iDeal, credit card, PayPal of crypto. Na de betaling installeer je de app en maak je verbinding met de Nederlandse VPN server.

Veel andere VPN diensten zijn geblokkeerd door Ziggo. Dus, is het je eerste keer met een VPN? Kies dan één van onderstaande diensten. Dan kan het niet mis gaan als je dit artikel volgt.

Beste & Snelste VPN
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Zeer Gebruiksvriendelijk

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf $6,67 per maand

NordVPN

Beste Prijs Kwaliteit
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Gebruiksvriendelijk

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €3,10 per maand

Surfshark

Goedkoopste Keus
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Budget Prijs Kwaliteit

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €1,79 per maand

#1: ExpressVPN met Ziggo – Beste & Snelste

ExpressVPN is de makkelijkste VPN om Ziggo Go te kijken. Naast zeer gebruiksvriendelijke apps heeft ExpressVPN een erg goede klantenservice. ExpressVPN werkt al jaren erg goed om Ziggo Go in het buitenland te kijken. Prijzen vanaf $6,67 per maand bij een jaarabonnement of $12,95 bij een maandabonnement.

ExpressVPN Ziggo Go Buitenland

#2: NordVPN met Ziggo – Beste Prijs Kwaliteit

NordVPN biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding van de genoemde VPN aanbieders. Zeer gebruiksvriendelijke apps en zeer lage prijzen. Hoewel de snelheid en helpdesk iets minder zijn dan die van ExpressVPN is NordVPN door de lage prijzen een erg goede keus. Prijzen vanaf €3,17 per maand bij een 3-jarig abonnement of €10,87 bij een maandabonnement.

NordVPN Ziggo Go Buitenland

#3: Surshark VPN met Ziggo – Goedkoopste Keus

Surfshark is de goedkope optie om Ziggo Go in het buitenland te kijken. De apps werken goed en de snelheid is in orde. Verwacht niet de kwaliteit van ExpressVPN te halen. Prima VPN voor de prijs. Prijzen vanaf €1,85 per maand bij een 2-jarig abonnement.

Ziggo Go met Surfshark VPN
Ziggo Go met Surfshark VPN

Statisch of dedicated IP voor Ziggo Go

De meeste VPN providers geven je elke keer dat je verbinding maakt een ander IP-adres. Dit noemen we dynamische IP-adressen. Meestal werkt dit prima maar soms detecteert Ziggo hierdoor dat je een VPN gebruikt.

De oplossing hiervoor is vaak om een statisch of dedicated IP te gebruiken. Surfshark biedt statische IP-adressen uit de Europese Unie aan bij elk abonnement. Dus lukt het niet met ExpressVPN of NordVPN, probeer het dan met de statische IP-adressen van Surfshark. Let op dat je een locatie binnen de EU kiest, Duitsland bijvoorbeeld. Anders werkt het niet.

Surfshark Statisch en dedicated IP VPN voor Ziggo Go
Statisch en dedicated IP VPN voor Ziggo Go

Gratis VPN Ziggo Go

Gratis VPN’s werken meestal niet goed met Ziggo Go. Toch zijn er diverse gebruikers die met onderstaande gratis VPN’s Ziggo Go konden kijken. Let wel op dat een gratis VPN niet altijd werkt met Ziggo Go. Gebruik op eigen risico!

Windscribe gratis geeft je 10 GB data per maand zonder extra bijbetaling. Op het moment dat je tegen de limiet aanloopt kan je Windscribe die maand niet meer gebruiken. De maand erop reset Windscribe de datalimiet en heb je weer 10 GB dataverkeer tot je beschikking.

Tunnelbear gratis geeft je 500 MB dataverkeer per maand. Daarmee kan je goed testen of een VPN wat voor jou is. Bij het aantikken de de datalimiet stopt Tunnelbear met werken. Op dat moment kan je kiezen om te betalen voor die maand of te wachten tot de datalimiet reset de maand erop.

ProtonVPN gratis is naar mijn mening de beste gratis VPN voor Ziggo Go. De gratis versie van ProtonVPN kent geen datalimiet en de app werkt erg goed. Over het algemeen werkt Ziggo Go prima met de Nederlandse serverlocatie die in het gratis ProtonVPN pakket zit. Als het even niet werkt bedenk je dan dat je een gratis product gebruikt.

Als 24/7 in het buitenland Ziggo Go wil kijken kan je beter kiezen voor een betaalde oplossing zoals ExpressVPN, NordVPN of SurfShark.

Instellingen voor Ziggo Go via VPN

De makkelijkste manier om een VPN te installeren is op je smartphone, tablet of je computer. Op andere apparaten zoals Chromecast, Apple TV of gaming console is het iets meer werk maar met de juiste instructies is het goed te doen.

Indicatie moeilijkheidsgraad: Als je een app kan downloaden kan je makkelijk een VPN instellen op je smartphone, tablet of computer. Als je Ziggo Go op apparaten zoals Chromecast, Apple TV of gaming console wil installeren heb je een kennisniveau nodig dat vergelijkbaar is met het instellen van wifi. Zo installeer je de VPN op elk apparaat:

Kijk je via je smartphone of tablet? Dan moet je na de installatie van de VPN ook je GPS spoofen. Hoe dat werkt lees je hieronder. Als je op een ander apparaat kijkt kan je Ziggo Go gewoon starten na het installeren en verbinden.

Als je alles goed gedaan hebt kan je nu gewoon Ziggo Go in het buitenland kijken. Lukt het niet helemaal? Lees hieronder verder om een aantal veelvoorkomende problemen op te lossen.

Ziggo Go in het buitenland met VPN
Ziggo Go in het buitenland met VPN
Lukt het niet via de Nederlandse serverlocaties? Probeer het dan met een serverlocatie uit een ander EU land zoals Duitsland, Frankrijk of Spanje.

Locatievoorzieningen uitschakelen of juist niet?

Heb je toegang tot wifi? De makkelijkste manier om de locatievoorzieningen blokkade te omzeilen is door gewoon wifi te gebruiken. Als je via mobiel internet (3G/4G) Ziggo Go probeert te kijken dwingt de app je om Locatievoorzieningen in te schakelen. Locatievoorzieningen zijn alleen verplicht als je via mobiel internet (3G/4G) probeert te kijken. Op wifi kan je locatievoorzieningen gewoon uitschakelen.

Geen wifi? Maak met een (extra) smartphone een hotspot aan die je deelt met het apparaat waarop je Ziggo Go wil kijken. Door gebruik te maken van een hotspot denkt Ziggo Go dat je wifi gebruikt waardoor je geen locatievoorzieningen hoeft te gebruiken.

Geen wifi of hotspot van andere apparaten beschikbaar? Spoof je GPS. Zonder wifi verplicht de Ziggo Go app je om locatievoorzieningen in te schakelen. Locatievoorzieningen geeft je echte locatie via GPS door aan de Ziggo Go app. De locatie van je VPN verschilt dan teveel van de GPS data waardoor de app alsnog niet werkt. Om dat te verhelpen dien je de GPS locatiegegevens te veranderen (spoofen). Hieronder lees je hoe dat werkt.

GPS Spoofing (alleen smartphone)

Om Ziggo Go in het buitenland op je smartphone te kijken heb aan een VPN niet genoeg. Op het moment dat locatievoorzieningen ingeschakeld zijn detecteert de Ziggo Go app jouw echte locatie aan de hand van GPS-gegevens. Gelukkig zijn deze GPS-gegevens ook makkelijk aan te passen, dit heet GPS spoofing.

Surfshark VPN heeft een GPS Override functie die de GPS locatie automatisch spooft. Hierdoor is Surfshark de beste keuze voor Android gebruikers die Ziggo Go buiten Nederland willen kijken. Het abonnement bevat namelijk de VPN én de GPS Override functie.

Alternatief kan je ook los VPN abonnement en één van de vele GPS spoofing apps gebruiken.

GPS spoofing is alleen mogelijk op Android toestellen. Heb je een iPhone, kies dan voor één van bovenstaande oplossingen (wifi gebruiken of hotspot aanmaken op een ander apparaat).

FAQ & Probleemoplossing

Ter aanvulling van bovenstaand artikel kan je hieronder een aantal veelgestelde vragen over Ziggo Go in het buitenland vinden. Als je vraag er niet bij staat kan je jouw vraag stellen in de comments onder dit artikel.

Ik gebruik een VPN maar krijg toch de foutmelding dat ik buiten de EU ben

Gebruik je een VPN die wij aanraden in dit artikel? Zo nee, dan is dat waarschijnlijk één van de oorzaken. Veel VPN’s zijn namelijk geblokkeerd door Ziggo Go. Alle VPN’s op deze pagina zijn door ons getest en werken gewoon met Ziggo Go.

Werkt het nog steeds niet? Het is belangrijk dat je naaste de juiste VPN provider ook verbinding maakt met de juiste serverlocatie. Bij sommige VPN’s werken niet alle Nederlandse serverlocaties met Ziggo Go.

 1. Probeer daarom altijd alle Nederlandse serverlocaties als het niet meteen lukt.
 2. Als het dan nog steeds niet lukt, probeer dan een andere serverlocatie in de EU, bijvoorbeeld Duitsland, België of Frankrijk.

Met welk land/welke serverlocatie moet ik verbinding maken?

Nederland is de beste keus. Nederlandse servers liggen het dichtst bij de servers van Ziggo waardoor je de hoogste snelheid haalt en niet hoeft te bufferen. Lukt het met Nederlandse serverlocatie niet? Probeer het dan met een andere serverlocatie binnen de EU:

 • België
 • Bulgarije
 • Cyprus (alleen op het Griekse gedeelte)
 • Denemarken
 • Duitsland
 • Estland
 • Finland
 • Frankrijk
 • Griekenland
 • Hongarije
 • Ierland
 • IJsland
 • Italië
 • Kroatië
 • Letland
 • Liechtenstein
 • Litouwen
 • Luxemburg
 • Malta
 • Nederland
 • Noorwegen
 • Oostenrijk
 • Polen
 • Portugal
 • Roemenië
 • Slovenië
 • Slowakije
 • Spanje
 • Tsjechië
 • Zweden

Europese landen waar je nooit Ziggo Go kan kijken

Soms is er verwarring over de landen waar je Ziggo Go zonder VPN beperkt kan bekijken. Er zijn namelijk een aantal landen die in Europa liggen maar geen geen onderdeel van de Europese Unie zijn. Deze landen vallen buiten de EU. De landen die het meest voor verwarring zorgen onder Ziggo abonnenees zijn Noorwegen, Turkije en Zwitserland. Onderstaande landen liggen wel in Europa maar maken geen onderdeel uit van de Europese Unie. Daarom kan je Ziggo Go niet zonder VPN bekijken in deze landen:

 • Albanië
 • Andorra
 • Armenië
 • Bosnië en Herzegovina
 • Georgië
 • IJsland
 • Liechtenstein
 • Macedonië
 • Moldavië
 • Monaco
 • Montenegro
 • Noorwegen
 • Oekraïne
 • Rusland
 • Servië
 • San Marino
 • Turkije
 • Vaticaanstad
 • Wit -Rusland
 • Zwitserland

Ziggo Sport Totaal Go met KPN, Caiwai, Telfort, Tele2 en Canal Digitaal in het buitenland

Ben je geen Ziggo klant maar wil je wel Ziggo Sport Totaal Go in het buitenland kijken? Dan kan je een los Sport Totaal Go abonnement nemen.

Naast een los Sport Totaal Go abonnement heb je ook een VPN nodig om de programma’s in het buitenland te bekijken. Hierboven lees je hoe het werkt en welke VPN’s je hiervoor nodig hebt.

Ziggo Go app niet beschikbaar in App Store of Google Play

Ben je in het buitenland en krijg je deze foutmelding: “Het artikel dat je hebt aangevraagd is momenteel niet beschikbaar in de Nederlandse Store, maar wel in de Amerikaanse Store. Tik op Verander van winkel om dit artikel te bekijken”? Los het op door de App Store regio te veranderen.

Hoe ziet de Ziggo Go app dat ik in het buitenland ben?

Elk apparaat dat verbonden is met internet heeft een IP-adres. Een IP-adres kan je vergelijken met een kentekenplaat van een auto of een gewoon woonadres. IP-adressen zijn gekoppeld aan een land. Ziggo controleert of je IP-adres aan de eisen voor Ziggo Go voldoet. Zo niet, dan krijg je een foutmelding.

Foutmelding: Helaas, deze video is buiten de EU niet beschikbaar

Al deze foutmeldingen hebben te maken met Ziggo’s uitzendrechten- en beperkingen. Een aantal foutmeldingen die je kan krijgen als je Ziggo Go in het buitenland probeert te kijken:

Helaas, deze video is buiten de EU niet beschikbaar
Ziggo Go foutmelding in het buitenland

Helaas, deze video is buiten de EU niet beschikbaar

Onze excuses. Helaas, je kan dit alleen bekijken via een internetverbinding van Ziggo. Dit is volgens afspraak met de content aanbieder.

Helaas, de video kan op dit moment niet worden afgespeeld.

Helaas, deze zender heeft de video geblokkeerd via Ziggo Go om auteursrechtelijke redenen

Deze foutmeldingen kan je makkelijk omzeilen door een VPN te gebruiken. Let wel op dat je de juiste VPN gebruikt. Veel VPN’s zijn namelijk geblokkeerd door Ziggo. Hierboven kan je een overzicht vinden van VPN’s die werken met Ziggo Go.

Kan je ook radio luisteren via Ziggo Go in het buitenland?

Radio in de Ziggo Go app is niet aanwezig. Via diverse radio apps- en websites kan je wel gewoon radio luisteren. Als er op de radio app- of website een geografische blokkade zit zoals bij Ziggo Go kan je deze op dezelfde manier omzeilen met een VPN.

Nederlandse TV kijken in het buitenland zonder Ziggo

Geen Ziggo? Een paar alternatieven om in het buitenland met een VPN te kijken:

 • NPO Start (NPO 1, 2, 3 en meer gratis)
 • RTL XL
 • KIJK
 • NLZiet
 • KPN Interactieve TV Online
 • En meer!

Met een VPN kan je deze én veel andere Nederlandse streamingdiensten in het buitenland kijken. Maak je VPN account aan, installeer de VPN, maak verbinding met de Nederlandse server en geniet van al je favoriete programma’s in het buitenland!

Heb je nog een Ziggo abonnement nodig als je een VPN gebruikt?

Ja, ook als je via een VPN streamt heb je gewoon een Ziggo abonnement nodig. Een VPN zorgt ervoor dat je overal ter wereld toegang hebt tot je streamingdiensten maar is niet ontworpen om betaalde abonnementen gratis te maken.

Werkt het met alle zenders?

Zelfs met een VPN kan je sommige zenders met de Ziggo GO app niet in het buitenland bekijken. Voorheen werkte het ook niet met BBC en Duitse zenders maar dit is gelukkig verholpen. Je krijg dan de volgende melding:

Buiten WiFi netwerk: Helaas, je kan dit volgens afspraak met de content aanbieder alleen in en om het huis bekijken via je internetverbinding van Ziggo.

Dit is alleen van toepassing op de volgende zenders:

 • België Één
 • België Canvas
 • België KETNET

Op welke apparaten kan ik Ziggo GO ontvangen in het buitenland?

Op elk apparaat waarop je normaal gesproken Ziggo Go kan kijken werkt het ook met een VPN. Hoewel een VPN instellen op het ene apparaat wat makkelijker gaat dan op het andere is het praktisch op elk device mogelijk. De enige uitzondering hierop is de Mediabox van Ziggo. Die werkt technisch gezien niet met Ziggo Go maar met Ziggo TV. Op de Ziggo Mediabox kan je geen VPN installeren maar er zijn genoeg alternatieven zoals een Chromecast.

Werkt het ook met de Ziggo Mediabox?

Dat ben ik momenteel aan het testen. Als je via je Ziggo Box kijkt maak je namelijk geen gebruik van Ziggo Go maar Ziggo TV. Het verschil is dat Ziggo TV alleen via je Mediabox te ontvangen is en Ziggo GO alleen via de apps en je internetbrowser. Naar alle waarschijnlijkheid kan je de Ziggo Mediabox niet in het buitenland gebruiken en is Ziggo Go de beste oplossing.

Ziggo TV pakketten in het buitenland

Ziggo abonnees kunnen in aanvulling op het TV abonnement een aantal themapakketten. Een populaire keus is het Ziggo Movies & Series pakket met daarin HBO Series en HBO Movies. Deze extra TV pakketten kan je net zoals de rest van de Ziggo Go app alleen met een VPN in het buitenland gebruiken. Met de juiste VPN heb je overal ter wereld toegang tot al jouw extra Ziggo Go themapakketten zoals Ziggo Movies & Series en HBO, Fox Sports, Film1 en meer.

Extra TV Pakketten van Ziggo in het buitenland beschikbaar?
Extra TV Pakketten van Ziggo in het buitenland

Ziggo Movies & Series en Kids in het buitenland

Alsof je nog niet genoeg hebt aan het normale Ziggo Go aanbod kan je met Ziggo Movies & Series in het buitenland 40+ extra TV zenders bekijken waaronder het razendpopulaire HBO pakket. En zelfs op vakantie is Ziggo Kids niet meer weg te denken uit veel gezinnen.

Na een lange dag op stap even de kids met hun favoriete serie op de bank terwijl jij het eten klaarmaakt. Zonder VPN loop je al snel tegen geografische blokkades aan die je met een VPN makkelijk omzeilt. Met Ziggo Go Kids en een VPN heb je overal ter wereld het gevoel alsof je thuis bent.

HBO Series & Movies in het buitenland

In het buitenland HBO Series & Movies kijken via de Ziggo Go app is maar beperkt mogelijk. Net zoals de rest van de Ziggo Go app kan je HBO alleen binnen de EU kijken met de bijhorende beperkingen. Met een VPN en het razendpopulaire HBO pakket kan je alle HBO series zoals Game of Thrones, Chaussée d’Amour, en Westworld in het buitenland volgen.

Live TV en Replay TV van Ziggo Go in het buitenland kijken

Steeds minder kijkers volgen live TV, toch blijft deze vorm van uitzenden razendpopulair voor nieuws- en sportuitzendingen zoals EN en WK voetbal. VPN’s geven alle Ziggo Go kijkers wereldwijd dezelfde mogelijkheid om live TV in het buitenland te kijken.

Replay TV laat je Ziggo Go programma’s tot 7 dagen terugkijken, alle uitzendingen pauzeren en terugspoelen. Ook kan je het programma opnieuw opstarten als je net te laat hebt ingeschakeld. Net zoals de andere varianten op Ziggo Go kan je Replay TV in het buitenland ook met een VPN kijken. Zonder VPN kan je beperkt Replay TV in het buitenland kijken. Buiten de EU is het zelfs helemaal onmogelijk zonder VPN.

Replay en Uitzending Gemist met Ziggo Go in het buitenland

Als je Ziggo Go in het buitenland eenmaal aan de praat hebt kan je naast live TV ook alle ander functies zoals Replay TV (ook wel Uitzending Gemist) gebruiken. Ziggo Go maakt geen onderscheid tussen Replay TV en Uitzending Gemist in het buitenland of live TV. Beide varianten van de Ziggo app zijn zonder VPN slechts beperkt te gebruiken in de EU. Buiten de EU zijn zowel Replay TV als live TV niet te bekijken met de Ziggo Go app.

Kan je Ziggo Go in het buitenland zonder VPN kijken?

Alleen in een beperkt aantal Europese landen kan je Ziggo Go kortere tijd zonder VPN bekijken. Als je Ziggo Go langer in het buitenland gebruikt kan Ziggo je account een beperking opleggen. Deze beperking kan je voorkomen door Ziggo Go met een VPN te bekijken.

Programma’s vooraf downloaden

Voordat je naar het buitenland gaat kan je programma’s downloaden. Hierdoor is het programma offline beschikbaar, dus zonder internetverbinding. Je kan de programma’s dan tot maximaal 4 maanden later in het buitenland bekijken, overal ter wereld. Programma’s downloaden werkt alleen als je binnen de grens bent. Je moet dit dus doen voordat je op reis gaat.

Is het legaal om een VPN te gebruiken met Ziggo Go?

Het streamen van Ziggo Go via een VPN is gewoon legaal in Nederland. VPN’s zijn in Nederland op geen enkele manier verboden. De voorwaarden van Ziggo kunnen op elk moment veranderen, lees deze dus goed door om zeker te weten dat je handelingen legaal zijn.

Conclusie

Kan je ondanks mijn uitgebreide uitleg nog geen Ziggo Go in het buitenland kijken? Staat je vraag er niet bij? Of mis je een belangrijk punt? Laat hieronder in de comments een reactie achter. Dan help ik je verder om Ziggo Go in het buitenland te bekijken.

Comments (2)

 1. Lars
  4 februari 2020 at 6:14 pm

  Hoi, ik probeer Ziggo Sport Totaal Go te kijken via ExpressVPN maar ik krijg de melding ‘U maakt gebruik van een proxy’, wat ik ook probeer. Iemand raad?

 2. Robin
  5 februari 2020 at 9:36 am

  Hoi Lars, welke serverlocatie van ExpressVPN gebruik je precies? Gebruik je een vaste internetverbinding, wifi of mobiel internet? En heb je locatievoorzieningen in- of uitgeschakeld staan?

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending