WK & EK voetbal kijken in het buitenland

WK & EK voetbal kijken in het buitenland

Live EK en WK voetbal live stream kijken in het buitenland? Lees hier hoe je alle live streams van alle zenders in het buitenland kan kijken! Door contractuele verplichtingen en uitzendrechten kunnen voetbalprogramma’s niet worden bekeken buiten Nederland. De NOS live stream en alle websites van zenders waar deze voetbalprogramma’s worden uitgezonden is een buitenland blokkade actief. Met een VPN omzeil je de buitenland blokkade!

Het werkt simpel: Registreer je VPN account, download de app en maak verbinding met Nederland! Verderop in dit artikel uitgebreide uitleg. Dit zijn de beste VPN’s voor WK en EK voetbal in het buitenland:

ExpressVPN

Beste & Snelste VPN
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Zeer Gebruiksvriendelijk

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf $6,67 per maand

NordVPN

Beste Prijs Kwaliteit
45 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Gebruiksvriendelijk

45 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €3,10 per maand

Surfshark

Goedkoopste Keus
45 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Budget Prijs Kwaliteit

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €1,79 per maand

De makkelijkste manier de wedstrijd te kijken in het buitenland is met de NPO live stream. Die is voor iedereen gratis beschikbaar, ook als je geen Nederlands TV abonnement hebt. Je hebt daarvoor wél een VPN nodig als je in het buitenland bent.

Heb je wel een Nederlands TV abonnement? Bijvoorbeeld bij Ziggo? Dan kan je Ziggo Go in het buitenland gebruiken om de WK kwalificatie voetbal te kijken. Het voordeel van de Ziggo Go app is dat je geen extra reclame hebt. Omdat er in het buitenland een beperking op de uitzendrechten is heb je ook een VPN nodig. Daarmee omzeil je de geografische blokkade.

Ondermeer NPO en NOS live stream, Voetbal Inside en Studio Voetbal hebben een blokkade in het buitenland. Met de juiste VPN omzeil je die blokkades en kijk je overal ter wereld je favoriete voetbalwedstrijd!

Checklist VPN voor Nederlands voetbal in het buitenland

Niet alle VPN diensten geven je toegang tot Nederlandse IP-adressen, daarom heb ik hieronder een lijst van vertrouwde VPN aanbieders met Nederlandse IP-adressen. ExpressVPN is de beste keus, gevolgd door Cyberghost en VyprVPN.

Deze VPN diensten zijn geschikt om streaming video door te geven waardoor het afspelen soepel verloopt. VPN diensten die niet snel genoeg zijn voor streaming video zorgen voor haperend beeld – heel vervelend als je gewoon lekker voetbal wil kijken.

Installatie: Stap voor stap uitleg

Kies hieronder op welk apparaat je voetbal wil kijken. Je krijg dan direct stap voor stap uitleg. Extra hulp nodig? Stuur me gewoon een bericht, dan help ik je verder.

FAQ: Veelgestelde Vragen over WK en EK in het buitenland kijken

Is het gelukt of niet? Zo niet, probeer het eerst op te lossen met deze veelgestelde vragen en oplossingen. Lukt het alsnog niet? Laat een reactie achter of stuur een bericht als je extra hulp nodig hebt!

Deze video mag niet worden bekeken vanaf jouw locatie foutmelding

Als je zonder VPN in het buitenland de NPO live stream wil kijken krijg je deze foutmelding: Deze video mag niet worden bekeken vanaf jouw locatie. Om de foutmelding te omzeilen heb je een VPN nodig.

Kijk je vertrouwde WK en EK voetbal programma’s buiten Nederland!

Klaar om WK voetbal te kijken? Nu je via een VPN service gebruik maakt van een Nederlands IP-adres kan je alle uitzendingen en video’s kijken die normaal gesproken niet buiten Nederland beschikbaar zijn. Veel kijkplezier!

Live EK en WK voetbal kijken in het buitenland

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *