NLZiet in het buitenland kijken

NLZiet in het buitenland kijken

NLZiet in het buitenland kijken? Het kan zijn dat je wat foutmeldingen krijgt. Dat heeft te maken met een aantal blokkades. Dat is erg irritant, maar gelukkig is het euvel eenvoudig te verhelpen door een VPN te gebruiken. Hoe je dit doet, leg ik stap voor stap uit.

Samenvatting: NLZiet in het buitenland kijken

NLZiet blokkeert kijken vanuit het buitenland. Deze geografische blokkade is heel simpel te omzeilen door een VPN te gebruiken. Hoe dat precies werkt en wat je daarvoor nodig hebt kan je in in dit artikel lezen. Samengevat zijn dit de stappen die je moet volgen:

 1. Registreer een VPN account bij een VPN die wij werkend getest hebben met NLZiet: ExpressVPN, NordVPN, Surfshark;
 2. Installeer de VPN op de devices waarop je NLZiet wil streamen;
 3. Maak verbinding met de Nederlandse serverlocatie op de device waarop je NLZiet wil bekijken;
 4. Open de NLZiet app en stream alle programma’s in het buitenland.

ExpressVPN

Beste & Snelste VPN
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Zeer Gebruiksvriendelijk

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf $6,67 per maand

Door bovenstaande stappen te volgen kan je NLZiet al overal ter wereld gebruiken. Voor meer achtergrondinformatie en probleemoplossing lees je de rest van het artikel hieronder.

Als je NLZiet in het buitenland probeert te kijken, checkt NLZiet eerst je IP-adres. Dit is een adres dat wordt gekoppeld aan je internetverbinding. Met het IP-adres valt ook te achterhalen waar de gebruiker zich bevindt. Is de gebruiker niet in Nederland? Dan wordt de verbinding tegengehouden. De oplossing: een IP-adres met een Nederlandse locatie gebruiken, ook bekend als een VPN.

Met een VPN kun je tijdelijk een IP-adres met een Nederlandse locatie gebruiken. Het lijkt dan net alsof je je gewoon in Nederland bevindt, ook als je bijvoorbeeld in Frankrijk, Duitsland of Spanje bent. Veel VPN diensten hebben Nederlandse serverlocaties waarmee je NLZiet in het buitenland kan kijken. Voor de beginners onder ons, zo ziet een VPN app eruit:

Kijk NLZiet in het buitenland met een VPN

Door een VPN te gebruiken heb je overal toegang tot NLZiet. Zo hoef je nooit meer je favoriete programma te missen. Hoe moeilijk is dat? Als je Facebook kan gebruiken of een app kan downloaden dan kan je dit ook. Kom je er toch niet uit, dan help ik je gewoon.

Checklist NLZiet VPN Uitkiezen

Om NLZiet in het buitenland met een VPN te kunnen bekijken, moet de VPN aan een aantal voorwaarden voldoen. Check bijvoorbeeld of: Ik heb voor je uitgezocht of:

 • De VPN snel genoeg is
 • De VPN een Nederlandse serverlocatie heeft
 • De Nederlandse serverlocatie werkt met NLZiet

Als de VPN niet supersnel is, gaat deze bufferen. Dat houdt in dat je haperingen in het beeld en het geluid ondervindt. Als de VPN geen Nederlandse serverlocatie heeft wordt de blokkade alsnog geactiveerd. Als laatste moet de VPN werkend getest zijn met NLZiet, anders heeft het natuurlijk weinig zin. 🙂

Beste VPN’s voor NLZiet in het buitenland

Wil je de beste ervaring en hoogste snelheden, kies dan voor ExpressVPN. Liever iets vriendelijker voor de portomonnee? Kies dan NordVPN om de blokkade op NLZiet te omzeilen. Beide VPN’s hebben zeer gebruiksvriendelijke apps en een goede klantenservice. De één is wat duurder en sneller, de andere een stuk goedkoper maar iets minder snel.

Alle VPN diensten die ik in dit artikel aanraad heb ik uitgebreid getest met NLZiet en voldoen aan de checklist om NLZiet in het buitenland te kijken.

ExpressVPN

Beste & Snelste VPN
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Zeer Gebruiksvriendelijk

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf $6,67 per maand

NordVPN

Beste Prijs Kwaliteit
45 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Gebruiksvriendelijk

45 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €3,10 per maand

Surfshark

Goedkoopste Keus
45 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Budget Prijs Kwaliteit

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €1,79 per maand

Installatie: Stap voor stap instructies om NLZiet in het buitenland te kijken

Hieronder kan je alle stap voor stap instructies voor alle ondersteunde apparaten bekijken. Staat het apparaat waarop jij NLZiet kijkt er niet tussen? Stuur me even een bericht. Dan doe ik m’n best om je alsnog te helpen. Instructies voor installatie:

NLZiet in het buitenland kijken

Is het gelukt met het instellen van de VPN en kun je nu genieten van NLZiet in het buitenland? Veel plezier ermee! Als het niet helemaal gelukt is, gaan we het probleem samen verhelpen. Lees eerst de veelgestelde vragen en oplossingen. Kom je er dan nog niet uit, stuur me dan een bericht. Ik help je graag verder!

FAQ: Veelgestelde vragen over NLZiet in het buitenland

Lukt het installeren van een VPN niet meteen? Of heb je vragen over het kijken van NLZiet in het buitenland? Bekijk eerst de veelgestelde vragen. Kom je er alsnog niet uit? Stuur me dan even een bericht, zodat ik je verder kan helpen.

NLZiet geeft de foutmelding: “Helaas. Het ophalen van de video is niet gelukt. Probeer het later opnieuw.”

Als je de foutmelding: “Helaas het ophalen van de video is niet gelukt. Probeer het later opnieuw” krijgt te zien, is de oorzaak een geografische blokkade.

Je zou natuurlijk terug kunnen gaan naar Nederland om het programma daar te bekijken, maar dat is misschien wat extreem. Daarom is het gebruiken van een VPN handiger. Hierboven staat beschreven hoe je dit doet.

NLZiet foutmelding: Het ophalen van de video is niet gelukt. Probeer het later opnieuw.

Ik heb ontdekt dat al deze foutcodes te maken hebben met de locatie waar je NLZiet probeert te bekijken:

 • Fout 2: De video kon niet worden opgehaald, probeer het opnieuw
 • Fout 3: De video kon niet worden opgehaald, probeer het opnieuw
 • Fout 5: De video kon niet worden opgehaald, probeer het opnieuw
 • Fout 6: De video kon niet worden opgehaald, probeer het opnieuw
 • Fout 7: De video kon niet worden opgehaald, probeer het opnieuw
 • Fout 8: De video kon niet worden opgehaald, probeer het opnieuw
 • Fout 88: De video kon niet worden opgehaald, probeer opnieuw of controleer je verbinding
 • Fout 99: De video kon niet worden opgehaald, probeer opnieuw of controleer je verbinding
 • Fout 2000: Video kon niet worden opgehaald, probeer opnieuw
 • Fout 2001: Video kon niet worden opgehaald, probeer opnieuw Fout 2002: Video kon niet worden opgehaald, probeer opnieuw

Je kunt deze foutmeldingen verhelpen door de juiste VPN én de juiste serverlocatie te gebruiken, zoals ik hierboven heb uitgelegd.

Welke browser kan ik gebruiken om in combinatie met de VPN NLZiet in het buitenland te kijken?

In de loop der tijd veranderen de systeemvereisten voor NLZiet wel eens. Werkt NLZiet na het instellen van de VPN nog steeds niet in jouw browser? Dan is het aan te raden om op de website van NLZiet te checken welke browsers je kunt gebruiken.

Op welke smart tv’s werkt de NLZiet app in het buitenland?

Om NLZiet in het buitenland op je smart TV te kunnen kijken, moet de configuratie voldoen aan een aantal eisen. Deze eisen vind je op de website van NLZiet. Daarnaast is het belangrijk dat de instellingen van de VPN op de smart TV kloppen.

Is mijn apparaat geschikt voor NLZiet in het buitenland?

Wie NLZiet in het buitenland wil bekijken, moet een apparaat hebben dat voldoet aan de eisen van NLZiet én aan de eisen van de VPN app. De meeste apparaten zijn geschikt om NLZiet in het buitenland te kijken.

Wil je het toch zeker weten? Check dan deze link, zo weet je altijd zeker dat je up-to-date bent van de laatste informatie, want de eisen veranderen af en toe.

Welke zenders kan ik met NLZiet in het buitenland kijken?

Met NLZiet heb je een grote keus uit verschillende Nederlandse zenders. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar de uitzendingen van NPO1, NPO2, NPO3, Zapp, Zappelin, RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, RTL Z, Telekids, SBS6, Net5, Veronica en SBS9.

Je kunt de programma’s tot een jaar na uitzending terugkijken. Sommige series of films zijn minder lang terug te kijken. Meestal staat het programma binnen een uur na uitzending online en kun je deze in hoge kwaliteit bekijken.

Op hoeveel apparaten tegelijkertijd kan ik NLZiet in het buitenland kijken met de VPN?

ExpressVPN laat je met 4 apparaten tegelijk verbinding maken met de VPN. Tel daarbij op dat je NLZiet op twee verschillende apparaten tegelijkertijd kan gebruiken.

Je kan dus met de VPN NLZiet op twee apparaten tegelijkertijd kijken in het buitenland. Het is goed om te weten dat het openen van twee verschillende browsers en twee keer inloggen op NLZiet wordt gezien als het gebruik van twee verschillende apparaten.

Is de beeldkwaliteit met een VPN hetzelfde als zonder VPN?

Als je kiest voor de VPN die ik in dit artikel heb aangeraden, is het beeldkwaliteit minstens zo goed als in Nederland. In sommige landen wordt bepaalde data zoals streaming video afgeknepen. Daar is de kwaliteit zonder VPN vaak zelfs minder goed dan met VPN. Daarom loont de keuze voor een VPN altijd.

Ik kan de NLZiet app niet downloaden in het buitenland

Misschien kun je de NLZiet app niet vinden in de App Store of in Google Play. Het kan ook zijn dat je de foutmelding: “Het artikel dat je hebt aangevraagd is momenteel niet beschikbaar in de Nederlandse Store, maar wel in de Nederlandse Store. Tik op Verander van winkel om dit artikel te bekijken” te zien krijgt. In dit geval is de oplossing: de app store regio veranderen. Je kunt de NLZiet app dan ook in het buitenland downloaden.

App Store regio veranderen

App Store regio veranderen

Kan ik NLZiet in het buitenland betalen zonder Nederlands rekeningnummer?

Je kunt NLZiet betalen via iDeal, Paypal of credit card. Als je geen Nederlands bankrekeningnummer hebt, zou je vrienden, familie of kennissen kunnen vragen om het abonnement eerst voor te schieten.

Vrienden, familie of kennissen maken dan een account voor jou aan en geven de inloggegevens aan jou door. Zo kun je toch NLZiet in het buitenland kijken en betalen.

Is mijn internet snel genoeg om NLZiet in het buitenland te kijken?

Om NLZiet in het buitenland te kijken op een hoge kwaliteit en zonder haperingen, is een verbinding van minimaal 5 mbit per seconde nodig.

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *