Nederlandse Netflix in het buitenland kijken

 • Unblock Nederlandse Netflix
 • Gewoon met Nederlandse ondertiteling
 • Werkt overal ter wereld!

Nederlandse Netflix in het buitenland kijken? In dit artikel help ik je stap voor stap om overal ter wereld het Nederlandse Netflix aanbod te bekijken, gewoon met Nederlandse ondertiteling en op elk apparaat dat je maar kan bedenken!

 • Kies de beste VPN voor Nederlandse Netflix
 • Registreer je VPN account
 • Installeer de VPN
 • Geniet overal ter wereld van Nederlandse Netflix!

Omdat het allemaal al ingewikkeld genoeg is heb ik vooraf precies uitgezocht welke VPN diensten met bepaalde Netflix regio’s werken. Dat scheelt je uren uitzoekwerk. 🙂 Als je dit artikel stap voor stap volgt werkt het gewoon. Dus controleer alle instellingen even als het niet direct lukt. Ik heb alle combinaties meerdere keren getest.

Nederlandse Netflix in het buitenland

Tijdens het volgen van dit artikel is het belangrijk dat je in gedachten hebt dat:

 1. Niet elke VPN werkt met Netflix.
 2. Sommige VPN diensten werken wel met de ene regio maar niet met de ander.

Bijvoorbeeld VPN A werkt wél met Nederlandse Netflix maar niet met Amerikaanse Netflix. Terwijl VPN B met zowel Nederlandse als Amerikaanse Netflix werkt.

Welke VPN heb je nodig om Nederlandse Netflix in het buitenland te kijken?

Omdat het Nederlandse Netflix aanbod in vergelijking met het buitenland relatief klein is besteden veel VPN diensten er weinig aandacht aan. ExpressVPN begrijpt dit en heeft altijd één of meerdere serverlocaties beschikbaar om Nederlandse Netflix te kijken. Geblokkeerde servers worden altijd snel vervangen waardoor je ook in het buitenland altijd toegang hebt tot Nederlandse Netflix.

Ik raad je aan om eerst dit hele artikel te volgen voordat je verbinding maakt met ExpressVPN. Je moet namelijk vooraf weten welke serverlocaties wel of niet werken met Nederlandse Netflix. Als je met de verkeerde locatie verbinding maakt werkt het namelijk niet.

Geen geduld om het hele artikel te lezen? Zo werkt het: Registreer je ExpressVPN account, installeer de VPN op het apparaat waarop je Netflix wil kijken en maak verbinding met deze server: Nederland/Netherlands

Let op: Krijg je een proxy of unblocker foutmelding van Netflix? Lees eerst het hele artikel en de Netflix VPN FAQ voordat je hulp vraagt.

Hieronder leg ik je stap voor stap uit hoe het werkt. Je hoeft dan niet bang te zijn voor unblocker foutmeldingen, ik heb namelijk voor je uitgezocht met welke locatie je verbinding moet maken.

Begin het het registeren van je VPN account

Voordat je de VPN kan gebruiken heb je een account nodig bij ExpressVPN. Omdat streamingdiensten zoals Netflix veel data gebruiken heb je een VPN zonder datalimiet nodig.

Als je 100% zeker weet dat je met de andere (beperkte) abonnementen genoeg data hebt kan je daar ook voor kiezen. Als de je over de limiet bent stopt de VPN automatisch met werken en heb je op dat moment geen toegang tot het Nederlandse Netflix aanbod. Ook als je midden in een film of serie zit stopt de VPN meteen als data op is.

expressvpn VPN abonnementen

Nederlandse VPN account aanmaken


ExpressVPN Jaar
 • 30 dagen gratis trial
 • $6,67,- per maand
 • Unblock Nederlandse Netflix
 • Kijk op 3 apparaten tegelijk

Account aanmaken

ExpressVPN Maand
 • $6,67 per maand
 • Unblock Nederlandse Netflix
 • Kijk op 4 apparaten tegelijk

Account aanmaken

Werkt het om één of andere reden niet of ben je ontevreden over de VPN? Stuur me dan een bericht, dan kan ik je verder helpen met de VPN. Werkt het alsnog niet? Sluit je account dan binnen de proefperiode van 30 dagen. Dat werkt makkelijker dan je zou denken, je kan de VPN gewoon opzeggen.

Waarschijnlijk bevalt het jou ook gewoon goed en wil je toegang houden tot het Nederlandse Netflix aanbod. Laat de account gewoon open dan krijg je na de proefperiode het abonnement dat je gekozen hebt. Als je de account hebt aangemaakt kan je met de volgende stap beginnen: het instellen van de VPN.

Nederlandse VPN account aanmaken

Installeer de VPN en maak verbinding

Wat voor de één heel makkelijk is kan voor de ander onmogelijk lijken. Daarom heb ik de installatiehandleidingen stap voor stap onderverdeeld per apparaat.

Op veel apparaten is het een kwestie van een app downloaden en daarna op de juiste knop drukken (welke laat ik je zien) om verbinding te maken. Denk hierbij aan je tablet en smartphone of desktop zoals PC of Mac.

Bij smart TV’s of mediastreamers zoals Chromecast en Apple TV is het iets lastiger om een VPN te installeren. Hoe dan ook, het is de moeite meer dan waard!

Hieronder kan je voor bijna elk apparaat een stap voor stap handleiding vinden om Nederlandse Netflix te kijken. Staat je apparaat er niet bij? Laat even een bericht achter voor extra hulp.

Desktop

Let op: Gebruik alleen deze server van ExpressVPN:
netherlands-thehague-ca-version-2.expressnetw.com
Windows Desktop Mac | iMac, MacBook, Mac Mini

Tablet & Smartphone

Let op: Gebruik alleen deze server van ExpressVPN:
netherlands-thehague-ca-version-2.expressnetw.com
Android iOS | iPad, iPhone, iPod Touch Windows Tablet

Smart TV & Mediastreamers

Let op: Gebruik alleen deze server van ExpressVPN:
netherlands-thehague-ca-version-2.expressnetw.com
Apple TV Smart TV Chromecast

Gaming Consoles

Let op: Gebruik alleen deze server van ExpressVPN:
netherlands-thehague-ca-version-2.expressnetw.com
Playstation XBOX Nintendo

Als het gelukt is: Kijk Nederlandse Netflix in het buitenland! Niet gelukt? Lees verder…

Als het allemaal gelukt is hoef je nog maar één ding te doen waar ik je niet bij kan helpen: Pak de stroopwafels en popcorn erbij en geniet van alle Nederlandse Netflix titels – inclusief ondertiteling. 🙂

Nederlandse Netflix in het buitenland

Krijg je een foutmelding of is het niet gelukt? Lees de Netflix VPN FAQ om je oplossing te vinden voor meer informatie.0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*