Unblock Canadese Netflix met een VPN

 • Unblock Canadese Netflix
 • Exclusieve Canadese Netflix titels
 • Werkt overal ter wereld!

Hoewel de meeste Canadezen juist proberen om het Netflix aanbod van buurland Amerika te krijgen zijn er ook mensen aan de andere kant van de grens die juist proberen om het Canadese Netflix aanbod te bekijken. Dat ben jij, welkom! 🙂

 • Kies de beste VPN voor Canadese Netflix
 • Registreer je VPN account
 • Installeer de VPN
 • Geniet overal ter wereld van Canadese Netflix!

Canadese Netflix overal ter wereld kijken met een VPN? En ook nog eens op elk apparaat dat je wil? Stap voor stap laat ik je met deze handleiding zien hoe het werkt. Ben je er klaar voor?

Dat niet elke VPN werkt met Netflix is de meeste van jullie wel duidelijk. Maar dat niet elke VPN die met Netflix werkt niet met elke Netflix regio werkt? Raak je al in de war? Ik help je verder!

Volg dit artikel goed en controleer alles twee keer voordat je verbinding maakt. Dan geniet ook jij snel van het Canadese Netflix aanbod.

Welke VPN voor Canadese Netflix?

Waar eerst een overvloed van VPN aanbieders was die Netflix konden unblocken zijn er nog maar een paar over. Daarvan is VyprVPN één van de weinigen die sinds het begin van de VPN-blokkades altijd moeite deed om populaire regio’s zoals Canada te unblocken.

Netflix blokkeerde regelmatig serverlocaties van deze dienst maar VyprVPN krijgt het tot de dag van vandaag voor elkaar om altijd een beschikbare server voor Canadese Netflix te hebben.

Hier kan je een VyprVPN account registeren maar lees eerst het hele artikel om teleurstelling te voorkomen. Je moet namelijk ook weten hoe je de VPN installeert en welke serverlocatie je moet kiezen.

Geen zin om de handleiding te lezen? Probeer dan op eigen risico een account bij deze VPN en maak verbinding met de Canada serverlocatie.

Let op: Krijg je een unblocker of proxy foutmelding? Lees eerst het hele artikel en de Netflix VPN FAQ voordat je hulp vraagt.

Registreer je VPN account bij VyprVPN

Om de VPN te kunnen gebruiken heb je eerst een VyprVPN account nodig. Daarna kan je verder met het instellen van de VPN. Voor het unblocken van Canadese Netflix kan je VyprVPN 3 dagen gratis proberen. Het maakt voor het unblocken van Netflix niet uit of je het normale VyprVPN abonnement neemt of VyprVPN Premium.

VyprVPN abonnementen

Het veschil tussen de twee abonnementen zit in het aantal apparaten waarmee je tegelijkertijd gebruik kan maken van de VPN. Met het normale VyprVPN abonnement kan je met 3 apparaten tegelijkertijd verbinding maken met de VPN, met VyprVPN Premium zijn dat er 5.

Canadese VPN account aanmaken

Wil je de VPN opzeggen? Dat is simpeler dan je denkt. Log in op de VyprVPN website, klik op “Account”, klik op “Cancel Service”. Daarmee stopt je abonnement en heb je geen toegang meer tot de VPN.

VyprVPN opzeggen

Je proefperiode gaat in op het moment dat je de account registreert. Wil je na de proefperiode verder met een maand- of jaarabonnement? Dan zeg je de VPN niet op en krijg je automatisch het abonnement dat hebt gekozen bij het aanmaken van je account.

Wil je de VPN niet opzeggen en na 3 dagen blijven gebruiken? Dan laat je de account gewoon doorlopen. Na de proefperiode wordt deze omgezet in een maand- of jaarabonnement, afhankelijk van welke termijn je bij het aanmaken van je account gekozen hebt.

Canadese VPN account aanmaken


VyprVPN Premium
 • Op 5 apparaten tegelijk
 • $6,67 per maand
 • 3 dagen gratis trial
Start gratis trial
VyprVPN
 • Op 3 apparaten tegelijk
 • $5,- per maand
 • 3 dagen gratis trial
Start gratis trial

Installeer de VPN en maak verbinding

Op de meeste apparaten is het supermakkelijk om de VPN te installeren. Ter vergelijking: als je een app zoals Facebook of WhatsApp kan downloaden en gebruiken dan kan je ook een VPN instellen op je smartphone, tablet of je computer. Mediastreamers zoals Apple TV, Chromecast en Smart TV’s vereisen iets meer technische kennis.

Hoe het allemaal werkt lees je hieronder in de handleidingen. Kies als eerst op welk apparaat je Canadese Netflix wil kijken en volg de guide. 🙂


Desktop

Let op: Gebruik alleen deze server van VyprVPN:
Canada
Windows Desktop Mac | iMac, MacBook, Mac Mini

Tablet & Smartphone

Let op: Gebruik alleen deze server van VyprVPN:
Canada
Android iOS | iPad, iPhone, iPod Touch Windows Tablet

Smart TV & Mediastreamers

Let op: Gebruik alleen deze server van VyprVPN:
Canada (ca1.vpn.goldenfrog.com)
Apple TV Smart TV Chromecast

Gaming Consoles

Let op: Gebruik alleen deze server van VyprVPN:
Canada (ca1.vpn.goldenfrog.com)
Playstation XBOX Nintendo

Laatste stap: Kijk Canadese Netflix via de VPN!

Bovenstaande guides goed doorlopen? Dan kan je beginnen met kijken! Zet de Timbits klaar en geniet van alle Canadese Netflix titels die nergens anders beschikbaar zijn!

Canadese Netflix genres zoeken

Unblock Canadese Netflix met een VPN

Problemen met het instellen van de VPN? Lees de Netflix VPN FAQ om je oplossing te vinden voor meer informatie.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*