Amerikaanse Netflix kijken in Nederland

 • Unblock Amerikaanse Netflix
 • Allergrootste Netflix aanbod ter wereld
 • Werkt overal ter wereld!

Amerikaanse Netflix kijken met een VPN lastig? Niet als je weet welke VPN én welke server je moet kiezen. Ik laat je stap voor stap zien hoe je overal ter wereld Amerikaanse Netflix op elk apparaat kan bekijken.

 • Kies de beste VPN voor Amerikaanse Netflix
 • Registreer je VPN account
 • Installeer de VPN
 • Geniet overal ter wereld van Amerikaanse Netflix!

Amerikaanse Netflix kijken met een VPN lastig? Niet als je weet welke VPN én welke server je moet kiezen. Ik laat je stap voor stap zien hoe je overal ter wereld Amerikaanse Netflix op elk apparaat kan bekijken.

Vooraf is het belangrijk om te weten dat niet alle VPN diensten werken met Amerikaanse Netflix. Daarom laat ik je precies zien welke VPN je moet kiezen én wat je moet doen om unblocker en proxy foutmeldingen te voorkomen.

We beginnen met het uitkiezen van de beste VPN voor Amerikaanse Netflix, daarna installeren we de VPN en maken we verbinding met de juiste locatie. Als dat gedaan is kan je direct genieten van Real American Netflix Goodness!

Amerikaanse Netflix in Nederland

Welke VPN voor Amerikaanse Netflix?

Sinds Netflix begon met het blokkeren van VPN diensten hebben flink wat VPN providers de strijd opgegeven. VyprVPN heeft als één van de weinigen constant Amerikaanse Netflix kunnen streamen.

VyprVPN heeft altijd meerdere werkende locaties voor Amerikaanse Netflix. Dus als Netflix een server blokkeert wissel je met een druk op de knop naar een andere locatie. Het is niet dat Netflix de servers van VyprVPN nooit blokkeert maar deze VPN dienst speelt dit kat-en-muisspel erg goed.

Ik raad je aan het hele artikel te lezen zodat het in één keer lukt. Naast de juiste VPN dienst moet je namelijk ook verbinding maken met de juiste server. Daar gaat het merendeel de fout in met als gevolg een teleurstellende foutmelding.

Kan je niet wachten en wil je het direct proberen? Met deze VPN dienst heb je altijd toegang tot Amerikaanse Netflix. Kies na de installatie voor deze server: USA – Austin.

Maar werkt het niet meteen? Lees eerst het hele artikel voordat je me een bericht stuurt.

Registreer je VPN account

Voordat je de VPN kan gebruiken moet je eerst een account registreren. Zonder account kan je wel de app downloaden maar geen verbinding maken met de VPN server.

Afhankelijk van het aantal apparaten waarop je de VPN tegelijkertijd wil gebruiken kan je kiezen tussen een normaal VyprVPN abonnement en VyprVPN Premium. Het verschil leg ik je zo uit.

VyprVPN abonnementen

Amerikaanse VPN account aanmaken

Op maximaal 3 apparaten tegelijkertijd Amerikaanse Netflix kijken? Dan heb je het normale VyprVPN abonnement nodig. Daarmee kan je met 3 apparaten tegelijk gebruik maken van de VPN.

Op maximaal 5 apparaten tegelijkertijd Amerikaanse Netflix kijken? Dan heb je het VyprVPN Premium abonnement nodig. Daarmee kan je met 5 apparaten tegelijk gebruik maken van de VPN.


VyprVPN
 • 3 dagen gratis trial
 • $5,- per maand
 • Netflix USA op 3 apparaten tegelijk
 • iDeal betaling niet beschikbaar

Start gratis trial

ExpressVPN
 • 30 dagen niet-goed-geld-terug
 • $6,67 per maand
 • Netflix USA op 3 apparaten tegelijk
 • Betaling via iDeal mogelijk

Account aanmaken

Je kan VyprVPN 3 dagen gratis proberen. Wil je de proefperiode na 3 dagen niet omzetten in een abonnement dan klik je gewoon op "Cancel Service". Daarmee sluit je je account en kan je geen gebruik meer maken van de VPN.

VyprVPN opzeggen

Wil je VyprVPN na 3 dagen houden? Dan hoef je niks te doen. VyprVPN zet je proefperiode om in een maand- of jaarabonnement, afhankelijk wat je bij het aanmaken van je account gekozen hebt.

Amerikaanse VPN account aanmaken

Installeer de VPN en maak verbinding

De makkelijkste manier om een VPN te gebruiken is door de app te installeren. Je installeert de VPN app op het apparaat waarop je Amerikaanse Netflix wil kijken. Daarna maak je verbinding met de juiste server.

Op sommige apparaten kan je geen VPN app downloaden maar moet je de VPN handmatig instellen. Kies hieronder op welk apparaat je Amerikaanse Netflix wil kijken en volg de instructies.

Tablet & Smartphone

Let op: Gebruik alleen deze server van VyprVPN:
USA – Austin
Android iOS | iPad, iPhone, iPod Touch Windows Tablet

Desktop

Let op: Gebruik alleen deze server van VyprVPN:
USA – Austin
Windows Desktop Mac | iMac, MacBook, Mac Mini

Smart TV & Mediastreamers

Let op: Gebruik alleen deze server van VyprVPN:
USA – Austin
Apple TV Smart TV Chromecast

Gaming Consoles

Let op: Gebruik alleen deze server van VyprVPN:
USA – Austin
Playstation XBOX Nintendo

Kijk Amerikaanse Netflix overal ter wereld met de VPN!

Als je alles goed gedaan hebt kan je nu Amerikaanse Netflix kijken. Pak de popcorn erbij en ga lekker zitten, it’s Netflix time!

Amerikaanse Netflix in Nederland

Lukt het niet? Vind de oplossing in de Netflix VPN FAQ en je hebt binnen no time toegang tot het Amerikaanse Netflix aanbod.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*