Netflix regio veranderen met VPN

Netflix regio veranderen met VPN

Netflix regio aanpassen naar Amerikaanse Netflix in Nederland, of andersom naar Nederlandse Netflix in het buitenland? Het kan allemaal. Kies uit Amerikaanse Netflix, Nederlandse Netflix, Netflix UK, Canadese Netflix, Franse Netflix en meer! Ik laat je stap voor stap zien hoe het werkt, welke VPN je nodig hebt, hoe je de VPN installeert en hoe je verbinding met de juiste server krijgt.

Samenvatting: Netflix regio veranderen

Om de regio van je Netflix account te veranderen heb je een VPN nodig. Omdat veel VPN providers geblokkeerd zijn heb ik uitgezocht welke VPN’s wél met Netflix werken. Kies hieronder een VPN provider, maak je account aan, installeer de app en maak verbinding met de gewenste regio.

 1. Registreer een VPN account. Deze VPN’s heb ik werkend getest met de meest populaire regio’s: ExpressVPN, NordVPN, Surfshark;
 2. Installeer de VPN op het apparaat waarop je de VPN gaat gebruiken
 3. Maak verbinding met de regio waarvan je de catalogus wil bekijken;
 4. Stream en bekijk je nieuwe Netflix regio op het apparaat waarop de VPN geïnstalleerd is.

ExpressVPN

Beste & Snelste VPN
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Zeer Gebruiksvriendelijk

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf $6,67 per maand

Na dat je verbinding hebt gemaakt met de VPN kan je gewoon de Netflix app starten of in je browser naar Netflix.com gaan. Het kan zijn dat de taal van de app niet veranderd is, dat staat los van de regio instellingen. Het aanbod ofwel de catalogus veranderd wel met een VPN.

Netflix regio aanpassen

Geen zin om uren te zoeken naar een VPN die werkt met Netflix? Hoeft ook niet! Dat heb ik namelijk al voor je gedaan. En om ervoor te zorgen dat deze informatie up-to-date blijft controleer ik elke dag of de VPN diensten op deze pagina nog steeds werken met Netflix. Zo heb je altijd de beste VPN voor Netflix.

Wat de beste VPN voor Netflix is ligt eraan welke Netflix regio je wil bekijken. Niet elke VPN werkt met Netflix. En niet elke VPN die met Netflix werkt werkt voor alle Netflix regio’s.

Klinkt lastig? Tel daarbij op dat Netflix niet stil zit en constant meer VPN diensten blokkeert. Daarom heb ik uitgezocht welke VPN diensten nog wél werken met Netflix.

Amerikaanse Netflix

Geen enkele Netflix regio heeft zoveel films en series als Amerika. Netflix USA heeft in totaal 5328 titels. Het Amerikaanse aanbod is onderverdeeld in 3997 films en 1328 series/documentaires. Ervaar Netflix zoals het bedoeld is. Bigger is better. Unblock Amerikaanse Netflix!

 • Het grootste en meest diverse Netflix aanbod ter wereld
 • Alle populaire films en series die Netflix aanbiedt
 • Overal ter wereld toegang tot Amerikaanse Netflix
Amerikaanse Netflix
Amerikaanse Netflix

Nederlandse Netflix in het buitenland

Wil je overal ter wereld Nederlandse Netflix kijken? Ik laat je zien hoe je in elk land kan genieten van alle Nederlandse films en series op Netflix. Unblock Nederlandse Netflix!

 • Alle Nederlandse Netflix films en series
 • Gewoon met Nederlandse ondertiteling
 • Kijk overal ter wereld Nederlandse Netflix
Nederlandse Netflix in het buitenland
Nederlandse Netflix in het buitenland

Britse Netflix UK

 • Veel typisch Britse films en series
 • Door veel fans beoordeeld als kwalitatief de beste Netflix regio
 • Kijk overal ter wereld Britse Netflix
Britse Netflix UK
Britse Netflix UK

Franse Netflix

Wil je ook Franse Netflix in het buitenland kijken? Ik laat je zien hoe je overal ter wereld toegang hebt tot Franse Netflix. Inclusief nasynchronisatie én ondertiteling zoals je dat thuis gewend bent. Unblock Franse Netflix!

 • Uitgebreid aanbod Franse titels
 • Frans gesproken én Frans ondertiteld
 • Kijk overal ter wereld Franse Netflix
Franse Netflix
Franse Netflix

Canadese Netflix

Canadese Netflix heeft een kleiner aanbod dan de Amerikaanse versie. Toch zijn er veel titels exclusief op Canadese Netflix te vinden.

Liefhebbers van deze regio vinden over het algemeen dat de kwaliteit van het Canadese Netflix aanbod hoger is dan die van het (grotere) Amerikaanse aanbod.

In vergelijking met het aanbod uit andere regio’s geeft Canadese Netflix je ook toegang tot veel Franstalige titels. Unblock Canadese Netflix!

 • Zeer divers en meertalig aanbod
 • Combinatie van Engels- en Franstalige titels
 • Kijk overal ter wereld Canadese Netflix
Canadese Netflix
Canadese Netflix

Spaanse Netflix

Duitse Netflix

Turkse Netflix

FAQ

Lukt het niet meteen? Met deze antwoorden kan je het waarschijnlijk oplossen. Heb je de oplossingen hieronder toegepast en lukt het nog steeds niet? Stuur me dan een bericht. Dan proberen het samen op te lossen.

De regio die ik wil bekijken staat er niet bij!

Staat de Netflix regio die jij wil unblocken er niet bij? Laat een bericht achter met welke Netflix regio je wil kijken. Meestal heb ik binnen 24 uur een VPN voor je gevonden.

Heb ik een Netflix abonnement nodig als ik een VPN gebruik?

Ja, je hebt gewoon een Netflix abonnement nodig. De VPN zorgt er alleen voor dat je naast de normale regio ook toegang krijgt tot het aanbod van andere regio’s.

Hoe bepaalt Netflix welk aanbod je te zien krijgt?

Netflix ziet waar je bent. Op basis van je huidige locatie krijg je het aanbod van een bepaalde regio te zien. Het maakt niet uit in welk land de account voor het eerst is geregistreerd. Als je de wereld overgaat verandert de Netflix account met je mee. Bijvoorbeeld: Ben je Amerika, dan krijg je Netflix USA. Ben je in Frankrijk, dan krijg zie je Franse Netflix.

Hoe installeer ik de VPN service op mijn apparaat?

Op de veel apparaten kan je makkelijk een VPN installeren. Meestal is het een kwestie van de VPN app downloaden en op de juiste knop drukken. Maar soms moet je de VPN via een router met het apparaat verbinden. Op de installatie- en configuratiepagina kan je verschillende guides vinden voor allerlei regio’s.

Netflix Foutmelding: Uit onze gegevens blijkt dat je een unblocker of proxy gebruikt. Schakel dergelijke services uit en probeer het opnieuw. Ga naar netflix.com/proxy voor meer ondersteuning.

Er is een fout opgetreden… Streamingfout Uit onze gegevens blijkt dat je een unblocker of proxy gebruikt. Schakel dergelijke services uit en probeer het opnieuw. Ga naar netflix.com/proxy voor meer ondersteuning. Foutcode: S7111-1331-5059

Deze foutmelding is makkelijk op te lossen, er kunnen eigenlijk maar twee dingen aan de hand zijn: Je gebruikt een geblokkeerde VPN dienst of je hebt verbinding gemaakt met de verkeerde locatie. Niet elke VPN werkt met Netflix. En niet elke VPN die met Netflix werkt werkt voor alle Netflix regio’s.

Als één server in een regio werkt betekent het niet dat alle andere servers van diezelfde regio ook werken. Je moet precies de juiste VPN dienst én de juiste server gebruiken. Controleer of je de juiste VPN service gebruikt voor de Netflix regio die je wil unblocken.

Hoe kan ik controleren of het werkt?

Zoek een titel die alleen in een bepaalde regio beschikbaar is, gewoon met de zoekfunctie van Netflix. Omdat sommige titels alleen in bepaalde regio’s beschikbaar zijn kan je controleren welke regio je gebruikt door een titel te zoeken die alleen in de corresponderende regio beschikbaar is.

 • Amerikaanse Netflix: Hoovey
 • Nederlandse Netflix: Pizza Maffia
 • Britse Netflix UK: 1971
 • Franse Netflix: Coco
 • Canadese Netflix: 101 Dalmatians

Bijvoorbeeld: De controletitel van Amerikaanse Netflix is “Hoovey”. Gebruik de zoekfunctie in Netflix om de controletitel in te toetsen. Staat de titel erbij en kan je deze bekijken? Dan is het gelukt!

Zijn er in andere Netflix regio’s ook Nederlandse ondertitels?

Veel titels in andere Netflix regio’s hebben Nederlandse ondertiteling, maar niet alle titels in andere Netflix regio’s hebben Nederlandse ondertiteling. Hou daar rekening mee als je de taal van de andere regio (nog) niet goed beheerst.

Ik kan wel de controletitel vinden maar toch krijg ik de proxy foutmelding

Controleer of je gebruik maakt van de geverifieerde Netflix VPN servers. Het kan voorkomen dat je wel de juiste VPN provider én het juiste land gebruikt maar niet de juiste server.

Ik heb verbinding met de VPN maar het aanbod is hetzelfde

Meestal moet je op het apparaat waarop je Netflix wil kijken uit- en inloggen op je Netflix account om te veranderingen door te voeren. Dan worden de nieuwe instellingen correct geladen.

 1. Zorg dat je verbinding hebt met de juiste server
 2. Log uit van je Netflix account op het apparaat waarop je Netflix wil kijken
 3. Log weer in op je Netflix account op het apparaat waarop je Netflix wil kijken

Ik heb verbinding met de VPN maar de taal verandert niet

Dat klopt. De taal van de Netflix app/website verandert (meestal) niet automatisch. Het aanbod verandert wél automatisch. Je hoeft de taal dus niet te veranderen om toegang te krijgen tot een andere Netflix regio.

Wat is het verschil tussen de Franse, Amerikaanse, Canadese en UK Netflix?

Het verschil per regio is het aantal titels waar je toegang toe hebt. Netflix USA heeft 5328 titels, buurland Canada heeft er 4336. Netflix UK heeft ook een uitgebreid aanbod met 3921 titels. En Nederland? Nederlandse Netflix moet het doen met 2478 titels, onderverdeeld in 1936 films en 541 TV titels.

RegioTotaalFilmsTV
Netflix USA532839971328
Netflix Canada433633141019
Netflix UK39212925994
Netflix Nederland24781936541
Netflix Frankrijk23301703625

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *