Netflix Regio Veranderen

 • Unblock alle Netflix titels
 • Kijk overal ter wereld elke Netflix regio
 • Update dagelijks!

Wil jij ook de beste VPN voor Netflix? Ik laat je zien welke VPN werkt met Netflix en hoe je deze op élk apparaat installeert. Kies uit Amerikaanse Netflix, Nederlandse Netflix, Netflix UK, Canadese Netflix, Franse Netflix en meer!

Ik laat je stap voor stap zien hoe het werkt, welke VPN je nodig hebt, hoe je de VPN installeert en hoe je verbinding met de juiste server krijgt.

Welke Netflix Regio Wil Je Kijken?


De regio die ik wil bekijken staat er niet bij!

Staat de Netflix regio die jij wil unblocken er niet bij? Laat een bericht achter met welke Netflix regio je wil kijken. Meestal heb ik binnen 24 uur een VPN voor je gevonden.

Unblock aanvragen

Wat is de beste Netflix VPN?

Geen zin om uren te zoeken naar een VPN die werkt met Netflix? Hoeft ook niet! Dat heb ik namelijk al voor je gedaan. En om ervoor te zorgen dat deze informatie up-to-date blijft controleer ik elke dag of de VPN diensten op deze pagina nog steeds werken met Netflix. Zo heb je altijd de beste VPN voor Netflix.

Wat de beste VPN voor Netflix is ligt eraan welke Netflix regio je wil bekijken. Niet elke VPN werkt met Netflix. En niet elke VPN die met Netflix werkt werkt voor alle Netflix regio’s.

Klinkt lastig? Tel daarbij op dat Netflix niet stil zit en constant meer VPN diensten blokkeert. Daarom heb ik uitgezocht welke VPN diensten nog wél werken met Netflix.

 • Kies welke Netflix regio je wil kijken
 • Installeer de VPN
 • Kijk elke Netflix regio, overal ter wereld!

Kies welke Netflix regio je wil kijken

Kies hieronder de regio die je wil bekijken. Dan laat ik je precies zien hoe je die Netflix regio kan unblocken. Weet je het nog niet? Lees dan verder, dan zie je wat het verschil is tussen de verschillende regio’s en hoe je alle blokkades kan omzeilen.


Netflix VPN FAQ: Vraag & Antwoord

Lukt het niet meteen? Met deze antwoorden kan je het waarschijnlijk oplossen. Heb je de oplossingen hieronder toegepast en lukt het nog steeds niet? Stuur me dan een bericht. Dan proberen het samen op te lossen.

Heb ik een Netflix abonnement nodig als ik een VPN gebruik?

Ja, je hebt gewoon een Netflix abonnement nodig. De VPN zorgt er alleen voor dat je naast de normale regio ook toegang krijgt tot het aanbod van andere regio’s.

Hoe bepaalt Netflix welk aanbod je te zien krijgt?

Netflix ziet waar je bent. Op basis van je huidige locatie krijg je het aanbod van een bepaalde regio te zien. Het maakt niet uit in welk land de account voor het eerst is geregistreerd.

Als je de wereld overgaat verandert de Netflix account met je mee. Bijvoorbeeld: Ben je Amerika, dan krijg je Netflix USA. Ben je in Frankrijk, dan krijg zie je Franse Netflix.

Hoe installeer ik de VPN service op mijn apparaat?

Op de veel apparaten kan je makkelijk een VPN installeren. Meestal is het een kwestie van de VPN app downloaden en op de juiste knop drukken. Maar soms moet je de VPN via een router met het apparaat verbinden. Kies welke Netflix regio je wil unblocken. Je ziet dan precies wat je moet doen om die Netflix regio te bekijken.

Bekijk instructies

Netflix Foutmelding: Uit onze gegevens blijkt dat je een unblocker of proxy gebruikt. Schakel dergelijke services uit en probeer het opnieuw. Ga naar netflix.com/proxy voor meer ondersteuning.

Er is een fout opgetreden…
Streamingfout
Uit onze gegevens blijkt dat je een unblocker of proxy gebruikt. Schakel dergelijke services uit en probeer het opnieuw. Ga naar netflix.com/proxy voor meer ondersteuning.
Foutcode: S7111-1331-5059

Deze foutmelding is makkelijk op te lossen, er kunnen eigenlijk maar twee dingen aan de hand zijn:

 • Je gebruikt een geblokkeerde VPN dienst
 • Je hebt verbinding gemaakt met de verkeerde locatie
Let op: Niet elke VPN werkt met Netflix. En niet elke VPN die met Netflix werkt werkt voor alle Netflix regio’s.

Als één server in een regio werkt betekent het niet dat alle andere servers van diezelfde regio ook werken. Je moet precies de juiste VPN dienst én de juiste server gebruiken. Controleer of je de juiste VPN service gebruikt voor de Netflix regio die je wil unblocken.

RegioWelke server?
Amerikaanse NetlixServers voor Amerikaanse Netflix
Nederlandse NetlixServers voor Nederlandse Netflix
UK NetlixServers voor UK Netflix
Canadese NetlixServers voor Canadese Netflix
Franse NetlixServers voor Franse Netflix

Hoe kan ik controleren of het werkt?

Zoek een titel die alleen in een bepaalde regio beschikbaar is, gewoon met de zoekfunctie van Netflix. Omdat sommige titels alleen in bepaalde regio’s beschikbaar zijn kan je controleren welke regio je gebruikt door een titel te zoeken die alleen in de corresponderende regio beschikbaar is.

RegioControletitel
Amerikaanse NetflixHoovey
Nederlandse NetflixPizza Maffia
UK Netflix1971
Franse NetflixCoco
Canadese Netflix101 Dalmatians
Bijvoorbeeld: De controletitel van Amerikaanse Netflix is “Hoovey”. Gebruik de zoekfunctie in Netflix om de controletitel in te toetsen. Staat de titel erbij en kan je deze bekijken? Dan is het gelukt!

Netflix zoekfunctie

Zijn er in andere Netflix regio’s ook Nederlandse ondertitels?

Veel titels in andere Netflix regio’s hebben Nederlandse ondertiteling, maar niet alle titels in andere Netflix regio’s hebben Nederlandse ondertiteling. Hou daar rekening mee als je de taal van de andere regio (nog) niet goed beheerst.

Ik kan wel de controletitel vinden maar toch krijg ik de proxy foutmelding

Controleer of je gebruik maakt van de geverifieerde Netflix VPN servers. Het kan voorkomen dat je wel de juiste VPN provider én het juiste land gebruikt maar niet de juiste server.

Overzicht geverifiëerde servers

Ik heb verbinding met de VPN maar het aanbod is hetzelfde

Meestal moet je op het apparaat waarop je Netflix wil kijken uit- en inloggen op je Netflix account om te veranderingen door te voeren. Dan worden de nieuwe instellingen correct geladen.

 1. Zorg dat je verbinding hebt met de juiste server
 2. Log uit van je Netflix account op het apparaat waarop je Netflix wil kijken
 3. Log weer in op je Netflix account op het apparaat waarop je Netflix wil kijken

Ik heb verbinding met de VPN maar de taal verandert niet

Dat klopt. De taal van de Netflix app/website verandert (meestal) niet automatisch. Het aanbod verandert wél automatisch. Je hoeft de taal dus niet te veranderen om toegang te krijgen tot een andere Netflix regio.

Wat is het verschil tussen de Franse, Amerikaanse, Canadese en UK Netflix?

Het verschil per regio is het aantal titels waar je toegang toe hebt. Netflix USA heeft 5328 titels, buurland Canada heeft er 4336. Netflix UK heeft ook een uitgebreid aanbod met 3921 titels. En Nederland? Nederlandse Netflix moet het doen met 2478 titels, onderverdeeld in 1936 films en 541 TV titels.

RegioTotaalFilmsTV
Netflix USA532839971328Amerikaanse Netflix
Netflix Canada433633141019Canadese Netflix
Netflix UK39212925994Netflix UK
Netflix Nederland24781936541Nederlandse Netflix
Netflix Frankrijk23301703625Franse Netflix

 

Bij TV titels tellen we een serie als één titel. Dus een series met 3 seizoenen met elk 10 afleveringen tellen we ook als één titel. Er is dus meer te zien dan je denkt.

Amerikaanse Netflix

Geen enkele Netflix regio heeft zoveel films en series als Amerika. Netflix USA heeft in totaal 5328 titels. Het Amerikaanse aanbod is onderverdeeld in 3997 films en 1328 series/documentaires. Ervaar Netflix zoals het bedoeld is. Bigger is better. Unblock Amerikaanse Netflix!

 • Het grootste en meest diverse Netflix aanbod ter wereld
 • Alle populaire films en series die Netflix aanbiedt
 • Overal ter wereld toegang tot Amerikaanse Netflix

Amerikaanse Netflix in Nederland

Unblock Amerikaanse Netflix

Nederlandse Netflix in het buitenland

Wil je overal ter wereld Nederlandse Netflix kijken? Ik laat je zien hoe je in elk land kan genieten van alle Nederlandse films en series op Netflix. Unblock Nederlandse Netflix!

 • Alle Nederlandse Netflix films en series
 • Gewoon met Nederlandse ondertiteling
 • Kijk overal ter wereld Nederlandse Netflix

Nederlandse Netflix in het buitenland

Unblock Nederlandse Netflix

UK Netflix

Hoewel Netflix UK minder titels heeft dan de Amerikaanse variant zijn fans zeer te spreken over het grote aanbod typisch Britse films, series en documentaires. Samen met Amerikaanse Netflix is dit de beste regio. Unblock UK Netflix!

 • Veel typisch Britse films en series
 • Door veel fans beoordeeld als kwalitatief de beste Netflix regio
 • Kijk overal ter wereld Britse Netflix

UK Netflix kijken in Nederland

Unblock UK Netflix

Franse Netflix

Wil je ook Franse Netflix in het buitenland kijken? Ik laat je zien hoe je overal ter wereld toegang hebt tot Franse Netflix. Inclusief nasynchronisatie én ondertiteling zoals je dat thuis gewend bent. Unblock Franse Netflix!

 • Uitgebreid aanbod Franse titels
 • Frans gesproken én Frans ondertiteld
 • Kijk overal ter wereld Franse Netflix

Franse Netflix in Nederland

Unblock Franse Netflix

Canadese Netflix

Canadese Netflix heeft een kleiner aanbod dan de Amerikaanse versie. Toch zijn er veel titels exclusief op Canadese Netflix te vinden.

Liefhebbers van deze regio vinden over het algemeen dat de kwaliteit van het Canadese Netflix aanbod hoger is dan die van het (grotere) Amerikaanse aanbod.

In vergelijking met het aanbod uit andere regio’s geeft Canadese Netflix je ook toegang tot veel Franstalige titels. Unblock Canadese Netflix!

 • Zeer divers en meertalig aanbod
 • Combinatie van Engels- en Franstalige titels
 • Kijk overal ter wereld Canadese Netflix

Unblock Canadese Netflix met een VPN

Unblock Canadese Netflix

23 Reacties

 1. peter 2 jaar geleden

  hoe kan ik de belgische netflix vanuit nederland krijgen?

  • Auteur
   vpnService.nl 2 jaar geleden

   Goed nieuws! Je kan Belgische Netflix kijken met deze VPN »

   1. Registreer je VPN account »
   2. Installeer de VPN op het apparaat waarop je Netflix wil kijken
   3. Maak verbinding met één van deze servers: Belgium #2, Belgium #3, Belgium #4, Belgium #6 (5 werkt niet!).
   5. Wacht tot de verbinding tot stand gebracht is
   4. Start Netflix

   Vragen? Hulp nodig bij de installatie? Stuur me gewoon een bericht. Ik help je graag verder! 🙂

   Met vriendelijke groet,

   Robin, vpnService.nl

 2. Ronny haegeman 2 jaar geleden

  Hello..ik woon in Thailand en heb een Netflix abonnement ..meestal zijn het dus Thaise series in het netflix aanbod , doch zou graag de Belgische ontvangen ..ik heb reeds een paar Vpn apps geprobeerd maar het lukt mij niet om de Belgische netflix te behouden …enig advies voor bepaalde vpn dienst ..
  Dank bij voorbaat !

  • Auteur
   vpnService.nl 2 jaar geleden

   Goed nieuws! Je kan Belgische Netflix kijken met deze VPN »

   1. Registreer je VPN account »
   2. Installeer de VPN op het apparaat waarop je Netflix wil kijken
   3. Maak verbinding met één van deze servers: Belgium #2, Belgium #3, Belgium #4, Belgium #6 (5 werkt niet!).
   5. Wacht tot de verbinding tot stand gebracht is
   4. Start Netflix

   Vragen? Hulp nodig bij de installatie? Stuur me gewoon een bericht. Ik help je graag verder! 🙂

   Met vriendelijke groet,

   Robin, vpnService.nl

 3. john stroet 2 jaar geleden

  hi,
  is het mogelijk om de colombiaanse netflix te zien?? maak je me zo blij mee.. of mijn moeder eigenlijk ????
  gr john

  • Auteur
   vpnService.nl 2 jaar geleden

   Goed nieuws! Via deze VPN kan je Colombiaanse Netflix kijken!

 4. Stephan 2 jaar geleden

  Hallo Robin, graag zou ik de Zweedse en Noorse netflix willen kijken. Welke vpn diensten kan ik hiervoor gebruiken?

  • Auteur
   vpnService.nl 2 jaar geleden

   Ik heb het even voor je getest. Je kan Noorse Netflix kijken met deze VPN dienst » Zo werkt het:

   1. Maak je account aan »
   2. Installeer de app
   3. Herstart het apparaat waarop je de app hebt geinstalleerd
   4. Maak verbinding met de Noorse server (Norway).
   5. Wacht tot de verbinding tot stand gebracht is.
   5. Start Netflix

   Vragen? Stuur me gewoon een bericht. Dan help ik je verder.

 5. Brony Balony 2 jaar geleden

  Hi Rob, thanks voor alle moeite.

 6. karin 2 jaar geleden

  heel erg bedankt voor alle info. vanaf nu lekker elke avond netflix usa!!

 7. Reinder van Til 2 jaar geleden

  Hoi, ik woon in Vlaanderen. Ik wil via mijn Smart TV de Apps Kijk, Uitzending Gemist en RTL XL bekijken. Dus niet via het internet. Dat lukt mij al met HideMyAss. Het is een Philips Smart TV. Mijn router om contact te maken met internet (default gateway) is 192.168.1.1

  Welke instellingen moet ik wijzigen in het Netwerk Menu van mijn Smart TV?

  • vpnService.nl 2 jaar geleden

   Beste Reinder, zo installeer je de VPN op je Smart TV.

 8. Renee 2 jaar geleden

  Ik zou graag netflix brazilie willen kijken, hoe kan ik dit het beste doen?

  • vpnService.nl 2 jaar geleden

   Hoi Renee,

   Momenteel werkt deze VPN om Braziliaanse Netflix te kijken.

  • Richie 2 jaar geleden

   Net getest met ExpressVPN en hier werkt het Braziliaanse aanbod. Kwaliteit was niet super maar zeker redelijk 🙂

 9. Rob 2 jaar geleden

  Hallo,
  Ik heb een Philips 32PFS5501/12. Via instellingen kan ik een statisch IP compleet met DNS adr. configureren.
  Deze insteling wordt echter niet aan Android apps (Kodi, Aida) doorgegeven.

 10. Sam 2 jaar geleden

  Dag Robin,
  Ik heb ook het probleem dat na instalatie Netflix wil dat ik mijn unblocker of proxy uitschakel.
  Wat moet ik doen?

  • vpnService.nl 2 jaar geleden

   Hi Sam,

   Heb je zojuist een mail gestuurd met daarin de oplossing. 🙂 Waarschijnlijk heb je de instellingen niet exact zo staan als in de mail. Controleer onderstaande punten en lees deze mail even goed door.

   • Gebruik alleen de VPN provider die we aanraden
   • Gebruik alleen de exacte server die we aanraden

   Met vriendelijke groet,

   Robin, vpnService.nl

 11. simone 2 jaar geleden

  Via HMA kan ik geen Netflix meer kijken in america. Kan dat wel via de VPN die jullie hierboven hebben vermeld?

  • vpnService.nl 2 jaar geleden

   Hoi Simone, zeker weten. Volg gewoon het artikel, dan geniet je binnen no time van een nieuwe Netflix ervaring!

 12. Renée 2 jaar geleden

  Ik zie op de site van IBDNS dat je om Netflix te laten werken een iTunes account moet hebben. Is dit bij allemaal zo?

  • vpnService.nl 2 jaar geleden

   Hi Renée,

   Nee, je hebt geen iTunes account nodig om Netflix te kijken. Bedoel je misschien dat je een Apple account nodig hebt om een de iPad/iPhone Netflix app te downloaden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*