Knippr in het buitenland kijken

 • Kijk Knippr in het buitenland
 • Overal je favoriete TV programma's
 • Gewoon zoals je thuis gewend bent

a

Knippr in het buitenland kijken alsof je gewoon in Nederland bent? Dat kan met een VPN. Wie probeert Knippr in het buitenland te kijken, krijgt standaard een foutmelding. Dat is erg vervelend, zeker als je favoriete programma bijna begint.

Gelukkig is deze foutmelding eenvoudig te verhelpen. Door een VPN te installeren en te gebruiken, kun je alsnog Knippr in het buitenland kijken, zonder foutmeldingen en blokkades. Hoe je dit doet, leg ik je stap voor stap uit.

Als je Knippr in het buitenland probeert te kijken, checkt Knippr eerst of jij je wel in Nederland bevindt. Simpel gezegd: Als dat niet zo is, krijg je te maken met een geografische blokkade. Dat houdt in dat je niet kunt kijken vanaf jouw locatie. Je herkent deze blokkade aan de foutmelding Programma niet beschikbaar in deze Regio of Geen rechten op dit programma.

Iets technischer: Iedere verbinding komt tot stand via een IP-adres: een nummer dat toebehoort aan jouw internetverbinding. Knippr kijkt aan de hand van dit adres waar jij je bevindt. De oplossing is dus erg simpel: je IP-adres veranderen.

Hoe omzeil je de blokkade op Knippr in het buitenland?

Door een VPN te gebruiken, krijg je tijdelijk een ander IP-adres. Bij de meeste VPN’s kun je zelf bepalen uit welk land het IP-adres moet komen. Nederland behoort vaak ook tot de keuzemogelijkheden. Ook als je in Spanje zit, lijkt het dan net alsof je je in Nederland bevindt. Een VPN geeft je overal ter wereld toegang tot je favoriete programma’s. Zo ziet een VPN eruit:

Kijk Knippr in het buitenland met een VPN

Dat valt best mee, toch? Een VPN installeren en gebruiken is voor de meesten een fluitje van een cent. Vind je het toch wat ingewikkeld, dan is dat geen enkel probleem. Samen lossen we het op en zorgen we ervoor dat jij binnen no time kunt kijken. Dus, lukt het niet? Stuur me gewoon een bericht. Dan help ik je verder. 🙂

Beste VPN diensten om Knippr in het buitenland te kijken

Niet elke VPN werkt met Knippr. En niet elke VPN is snel genoeg voor streaming video. Daarom is het belangrijk om de beste VPN voor Knippr te kiezen.

Om Knippr in het buitenland te kunnen kijken, moet aan een paar eisen worden voldaan. Alleen als de VPN aan alle eisen voldoet, kun je Knippr in het buitenland bekijken. De VPN moet bijvoorbeeld supersnel zijn. Anders zullen het beeld en geluid haperen en moet je steeds wachten om verder te kijken;

 • De VPN moet supersnel zijn;
 • De VPN moet een Nederlandse serverlocatie hebben;
 • De Nederlandse serverlocatie mag niet geblokkeerd zijn door Knippr;


ExpressVPN
 • Supersnelle Knippr VPN
 • Zeer gebruiksvriendelijke app
 • $8,32 per maand
 • Als snelste getest met Knippr

Account aanmaken

NordVPN
 • Goedkope Knippr VPN
 • Zeer gebruiksvriendelijke app
 • $6,99 per maand

Account aanmaken

Setup: stap voor stap instructies om Knippr in het buitenland te kijken met een VPN

Heb je al een VPN account aangemaakt? Mooi, dan kunnen we verder. Voordat je verder kan met de installatie heb je een VPN account nodig. Hulp nodig tijdens de installatie? Stuur me gewoon een bericht. Dan help ik je verder!

Let op dat je verbinding maakt met de juiste serverlocatie (ExpressVPN - Netherlands Amsterdam) anders werkt het niet!

Tablet & Smartphone

Android iOS | iPad, iPhone, iPod Touch Windows Tablet

Desktop

Windows Desktop Mac | iMac, MacBook, Mac Mini Linux

Smart TV & Mediastreamers

Apple TV Smart TV Chromecast

Gaming Consoles

Het is helaas (nog) niet mogelijk om Knippr op je gaming consoles te kijken.

Is het gelukt? Of heb je wat extra hulp nodig bij het installeren?

Is de installatie geslaagd en kun je nu naar Knippr kijken terwijl je in het buitenland bent? Mooi als het is gelukt! Niet gelukt? Geen stress. We gaan het samen fixen!

Lees de veelgestelde vragen om te kijken of jouw vraag al eens eerder is gesteld. Kom je er dan nog niet uit, stuur me dan een bericht. Ik help je graag verder. 🙂


FAQ: Vraag & Antwoord voor Knippr in het buitenland

Lukt het niet meteen? Met deze antwoorden kan je het waarschijnlijk oplossen. Heb je de oplossingen hieronder toegepast en lukt het nog steeds niet? Stuur me dan een bericht. Dan proberen het samen op te lossen.

Is mijn apparaat geschikt voor Knippr in het buitenland?

Wie Knippr in het buitenland wil kijken, moet ervoor zorgen dat het apparaat waarmee hij of zij wil kijken voldoet aan de eisen van zowel Knippr als de VPN app. De meeste apparaten zijn gewoon geschikt om in het buitenland te kijken.

De vereisten veranderen af en toe. Als je zeker wilt weten dat je nog met het apparaat naar Knippr kunt kijken, lees dan eens deze artikelen: Welk apparaat heb ik minimaal nodig en systeemvereisten. Je kunt Knippr bekijken op je laptop of tablet met iOS of Android, of op je laptop of computer met Windows en Mac.

Welke zenders kan ik met Knippr in het buitenland kijken?

Knippr biedt met Knippr Basis toegang tot de 17 grootste zenders van Nederland, tegen een scherpe prijs. Daarmee kun je live tv kijken en tot zeven dagen terugkijken.

Daarnaast is het mogelijk extra zenders toe te voegen. Door Knippr Mix toe te voegen aan je bestelling, krijg je ook toegang tot RTL Telekids, RTL Lounge en RTL Crime. Daarnaast kun je nog voor ongeveer een euro per zender per maand zelf kiezen welke zenders je ook graag wilt bekijken.

Knippr smart TV app in het buitenland

Kan je met meerdere mensen tegelijkertijd Knippr kijken op één account?

Met Knippr kun je met meerdere mensen tegelijkertijd kijken op één account. Je kunt vijf verschillende apparaten koppelen. Daarmee kun je twee verschillende zenders tegelijk op twee verschillende apparaten bekijken.

Is de beeldkwaliteit met een VPN hetzelfde als zonder VPN?

Ja en nee. Met de VPN diensten die ik in dit artikel aanraad wel. Wie een VPN kiest die voldoet aan de eisen op de checklist, is de beeldkwaliteit hetzelfde als in Nederland.

In sommige landen knijpen internetproviders bepaalde data af. Daardoor heb je op een gewone verbinding een slechter beeld. Door gebruik te maken van een VPN profiteer je dan zelfs van een betere kwaliteit dan zonder VPN.

Ik kan de Knippr app niet downloaden in het buitenland

Kan je de Knippr app niet vinden in de App Store of in de Google Play Store? Of krijg je de foutmelding:

App Store regio veranderen

“Het artikel dat je hebt aangevraagd is momenteel niet beschikbaar in de Amerikaanse store, maar wel in de Nederlandse Store. Tik op Verander van artikel om dit artikel te bekijken”?

Om de blokkade op te lossen moet je de App Store regio veranderen. Je hebt een VPN nodig om de app daarna daadwerkelijk te kunnen gebruiken.

Kan ik Knippr in het buitenland betalen zonder Nederlands rekeningnummer?

Gebruikers kunnen Knippr alleen betalen via automatische incasso. Om de automatische incasso op te zetten, moet je eerst een verificatiebetaling van 1 eurocent doen via iDEAL.

Als je geen Nederlands bankrekeningnummer hebt, kun je vrienden, familie en kennissen in Nederland vragen om het abonnementsgeld van Knippr voor te schieten. Vrienden, familie en kennissen maken maken je dan lid en geven de inloggegevens aan jou door. Zo kun je toch Knippr in het buitenland kijken én betalen.

Is mijn internet snel genoeg om Knippr in het buitenland te kijken?

Om Knippr in het buitenland met goede beeldkwaliteit te kijken, moet je internetverbinding een downloadsnelheid van tenminste 5 mbit per seconde hebben.

Waar kan ik mee aanmelden voor Knippr?

Via deze link kan je een Knippr account aanmaken: https://knippr.nl

Heb je na het lezen van dit artikel en de FAQ nog vragen? Of lukt het niet? Stuur me gewoon een bericht. Dan help ik je verder!

Spring in dit artikel naar…

1 Reactie

 1. maarten 12 maanden geleden

  alleen het knippr abonnement nog goedkoper maken dan ben de boekhouder ook blij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*