Hulu in Nederland kijken

Hulu in Nederland kijken

Hulu kijken in Nederland, Belgie en Europa. Met een VPN is het eenvoudig om buiten Hulu buiten Amerika te streamen. In dit artikel lees je precies wat je nodig hebt, welke VPN’s aanbevolen zijn voor Hulu en wat de juiste instellingen zijn. We beginnen met een samenvatting:

Samenvatting: Hulu kijken in Nederland, Belgie en de rest van Europa Zonder VPN is Hulu alleen in de VS beschikbaar. Hulu controleert of je een Amerikaans IP-adres hebt. Met een Nederlands IP-adres werkt Hulu alleen via VPN. Een VPN maskeert je Nederlandse IP-adres waardoor het lijkt alsof je een Amerikaans IP-adres gebruikt. Zo doe je dat:

 1. Registreer een VPN account bij een van de volgende aanbieders. Deze VPN providers hebben wij getest om Hulu te unblocken: ExpressVPN, NordVPN, Surfshark;
 2. Koop een Hulu gift card. Bij Dundle kan je ‘m gewoon met iDeal betalen. Anders via Ebay of via via.
 3. Installeer de VPN op het apparaat waarop je Hulu wil kijken. Het makkelijkste is om de VPN op Windows, Mac of Linux te installeren en daarna Hulu in je browser te kijken. Als je Hulu op je Android, iPhone of iPad wil kijken moet je aanvullend de App Store of Google Play regio wijzigen.
 4. Maak verbinding met een Amerikaanse VPN server. Let op dat je niet per ongeluk met een ander land verbinding maakt. Dan werkt het niet.
 5. Registreer een Hulu account. Let op: Met de gift card kan je de Hulu account alleen via https://secure.hulu.com/start/gifting registreren;
 6. Start Hulu op het apparaat waarop je verbinding gemaakt hebt met de VPN.

ExpressVPN

Beste & Snelste VPN
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Zeer Gebruiksvriendelijk

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf $6,67 per maand

Na het volgen van deze stappen kan je de complete Hulu catalogus streamen buiten de VS. Als het niet meteen lukt adviseren we het artikel inclusief de FAQ en probleemoplossing te volgen.

Hulu in Nederland kijken

Kan je Hulu in Nederland kijken? Ja, zeker! Met een VPN kan je de de blokkade omzeilen. Zonder VPN werkt Hulu niet buiten de VS. Als je buiten de VS probeert om een Hulu abonnement af te sluiten blokkeert Hulu dat. Aan de hand van je IP-adres kan Hulu zien waar je bent. Met een VPN kan je makkelijk en snel je Nederlandse IP-adres verbergen en een Amerikaans IP-adres gebruiken. Daarmee kan je een Hulu account aanmaken en krijg je toegang tot het volledige Hulu aanbod.

Hulu in België kijken

In België is het hetzelfde verhaal zoals hierboven over Nederland omschreven. Hulu staat alleen verbindingen toe vanuit de VS. Hulu controleert aan het begin van de sessie of je een Amerikaans IP-adres gebruikt. Als je vanuit België probeert te kijken detecteert de streamingdienst dat je een Belgisch IP-adres gebruikt. Daardoor blokkeert de stream en kan je niet kijken. De oplossing is een VPN. Daarmee verberg je het Belgische IP-adres en gebruik je een Amerikaans IP-adres om Hulu te streamen.

Hulu in Europa kijken

In de rest van Europa kan je Hulu ook gewoon kijken met een VPN. Het maakt niet uit in welk land je bent zo lang je maar gebruik maakt van de juiste VPN. Naast de juiste VPN om Hulu in Europa te kijken is het belangrijk om met de juiste server verbinding te maken. In dit geval betreft het de Amerikaanse serverlocatie. Bij de meeste VPN aanbieders zijn alle serverlocaties in elk abonnement inbegrepen. Als je zeker wil weten dat jouw VPN met Hulu werkt raden we aan om een van de aanbevolen VPN providers voor Hulu in Europa te kiezen. Wanneer Hulu zonder VPN in Europa te bekijken zal zijn is niet bekend. Vooralsnog heeft Hulu geen plannen om uit te breiden naar Europa.

Verschil Hulu app en Hulu in browser

Je kan Hulu op twee manieren kijken, via je browser of via de Hulu app. De makkelijkste manier is om Hulu in je browser te bekijken. Daarvoor heb je alleen een ExpressVPN account en een Hulu Gift Card nodig. Je hoeft dan niet je App Store of Google Play regio te wijzigen. Via de Hulu app kan ook. Daarvoor moet je naast een VPN ook de regio van je App Store of Google Play account veranderen. In sommige gevallen heb je voor het wijzigen van je App Store of Google Play account een Amerikaanse credit card nodig. Daarom is het in veel gevallen eenvoudiger om Hulu buiten de VS gewoon in je browser te bekijken.

Checklist: Wat heb je nodig?

VPN abonnement met Amerikaanse servers
Hulu Gift Card

Om te beginnen heb je een VPN abonnement nodig met toegang tot Amerikaanse VPN servers. De meeste VPN providers bieden deze optie standaard aan maar niet elke VPN werkt even goed met Hulu. Voor dit artikel probeerden we een aantal VPN abonnementen uit om Hulu te streamen. Het beste resultaat kregen we met ExpressVPN, NordVPN en Surfshark. Behalve een VPN heb je ook een Hulu Gift Card nodig om het Hulu abonnement af te sluiten. Hulu gift cards zijn gewoon via internet te koop. Je kan deze gewoon via iDeal afrekenen waarna je de gift card code in de mail ontvangt. Wij hebben goede ervaringen met Dundle maar ook via MyGiftCardSupply, EBay en andere kanalen zijn ze verkrijgbaar.

Aanbevolen VPN’s voor Hulu

Deze VPN zijn uitgebreid getest om Hulu in Europa te kijken. Onder andere in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk zijn dit de beste VPN’s voor Hulu. Ook in andere Europese landen werken deze VPN’s goed om Hulu te kijken. In de instructies verderop in dit artikel gebruiken we ExpressVPN. Dus als je deze instructies stap voor stap wil volgen raden we aan om voor ExpressVPN te kiezen.

ExpressVPN

Beste & Snelste VPN
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Zeer Gebruiksvriendelijk

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf $6,67 per maand

NordVPN

Beste Prijs Kwaliteit
45 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Gebruiksvriendelijk

45 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €3,10 per maand

Surfshark

Goedkoopste Keus
45 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Budget Prijs Kwaliteit

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €1,79 per maand

Hulu gift card kopen

Een Hulu gift card kopen is de vervolgstap na het afsluiten van je VPN abonnement. Om een Hulu gift card te kopen heb je geen VPN nodig. De VPN gebruik je pas in de volgende stap, bij het instellen van de VPN. In dit voorbeeld kopen we de Hulu gift card code bij Dundle maar via Ebay en MyGiftCardSupply zijn Hulu gift cards ook verkrijgbaar.

 1. Ga naar dundle.com/hulu/
 2. Kies de Hulu gift card
 3. Kies “Order” om te Hulu gift card in de winkelwagen te plaatsen
 4. Kies “Checkout”
 5. Voer het emailadres in waarop je de Hulu gift card wil ontvangen
 6. Kies “Checkout” om naar de kassa te gaan
 7. Kies de gewenste betaalmethode, bijvoorbeeld iDeal, credit card of Paypal
 8. Kies “Checkout”
 9. Betaal de Hulu gift card via de gekozen betaalmethode
 10. Binnen enkele minuten ontvang je de Hulu gift card code via email
Hulu gift card kopen in Nederland
Hulu gift card kopen in Nederland

ExpressVPN instellen voor Hulu

Om ExpressVPN te gebruiken om Hulu te kijken kan je deze instructies stap voor stap volgen. We beginnen met het registreren van je VPN account. Daarna laten we zien wat de juiste instellingen zijn om ExpressVPN voor Hulu te gebruiken. VPN account registreren

 1. Bezoek de ExpressVPN website
 2. Kies “Koop ExpressVPN” of “Aan de slag”
 3. Kies of je een maand, jaar, of half jaar abonnement wil
 4. Voer het emailadres in waarop je de ExpressVPN account wil gebruiken
 5. Kies de gewenste betaalmethode. Om iDeal te gebruiken kies je “Overige” en daarna “iDeal”
 6. Ga verder om het VPN abonnement af te rekenen
ExpressVPN account voor Hulu
ExpressVPN account voor Hulu

  Instellingen voor Hulu VPN

 1. Download de ExpressVPN app op het apparaat waarop je Hulu gaat kijken
 2. Open de ExpressVPN app
 3. Kies een Amerikaanse server, bijvoorbeeld New York
 4. Maak verbinding door de grote aan/uit knop in het midden van het scherm te kiezen
 5. Wacht tot de verbinding tot stand gebracht is
ExpressVPN voor Hulu VPN app
Open de serverlijst
Kies een Amerikaanse server. Bijvoorbeeld New York.
Amerikaanse ExpressVPN servers voor Hulu
ExpressVPN voor Hulu De verbinding is tot stand gebracht
De verbinding is tot stand gebracht

Hulu account aanmaken met gift card

Als alles tot nu toe gelukt is kan je eindelijk een Hulu account aanmaken met de gift card en de VPN die we eerder in dit artikel kochten. Voordat je begint met het aanmaken van de Hulu account is het belangrijk dat je een actieve verbinding hebt met een Amerikaanse VPN server. Daarnaast moet je een Hulu gift card code hebben om de account te registeren. Via de normale registratiepagina kan je geen gift card codes gebruiken. Alleen op https://secure.hulu.com/start/gifting kan je een Hulu account aanmaken met de gift card. 1. Ga naar https://secure.hulu.com/start/gifting 2. Voer je Hulu gift card code in 3. Kies “Redeem” 4. Registreer je Hulu account Als je een geldige code hebt ingevoerd krijg je toegang tot je eigen Hulu account. Veel kijkplezier!

Hulu account in Nederland aangemaakt
Hulu account in Nederland aangemaakt

Hulu kijken in browser

Na het volgen van bovenstaande stappen kan je Hulu in je browser kijken. Op elk apparaat waarop je verbinding hebt met de VPN kan je gewoon naar Hulu surfen, inloggen met je nieuwe account en beginnen met kijken.

 1. Ga naar hulu.com
 2. Log in op je Hulu account
 3. Kies je favoriete serie of film
 4. Begin met streamen!
Hulu kijken in Nederland, Belgie en de rest van Europa
Hulu kijken in Nederland, Belgie en de rest van Europa

Hulu app op iPad, iPhone en Android

Zoals we eerder in dit artikel al zeiden: Je kan Hulu in Nederland op je iPad, iPhone en Android kijken maar daarvoor is een extra stap nodig. Om de Hulu app te downloaden moet je namelijk het land van je Apple App Store of Google Play account veranderen. In sommige gevallen kan dat zonder buitenlandse betalingsmethoden maar soms heb je daarvoor echt een Amerikaanse credit card nodig. Daarom is het eenvoudiger om Hulu gewoon via je browser te unblocken. Voor iedereen die het toch wil proberen zijn hieronder de stappen die je moet doorlopen. Volg alle stappen hierboven tot en met het aanmaken van je account met de gift card:

Hulu op Apple TV in Nederland

Om Hulu via een VPN op je Apple TV te bekijken zijn er een aantal extra vereisten. Omdat Apple TV uit zichzelf geen VPN ondersteunt is het nodig om de VPN via een router op je Apple TV te configureren. Nadat je de Apple TV via een router voorzien hebt van een Amerikaanse VPN verbinding moet je de regio van de Apple TV wijzigen. Samengevat zijn dit de stappen die je moet volgen om Hulu op je Apple TV te bekijken:

Gratis VPN voor Hulu

Gratis VPN’s voor Hulu zijn lastig te vinden. Dat komt door de beperkingen van gratis VPN’s. Deze hebben meestal een maandelijks datalimiet dat je met een streamingdienst zoals Hulu binnen enkele minuten verbruikt. Daarnaast misbruiken veel gratis VPN diensten jouw privacy. Bijvoorbeeld door jouw internetverbinding ter beschikking te stellen aan derden. Zo kunnen derden zich verbergen achter jouw internetverbinding terwijl jij opdraait voor hun acties op internet. Denk hierbij aan hacken, illegaal materiaal uploaden en erger… Toch hebben we een betrouwbare gratis VPN gevonden die redelijk werkt met Hulu. ProtonVPN heeft geen datalimiet maar slecht een beperking op de snelheid. Bij gebruik van deze gratis VPN voor Hulu kan het regelmatig voorkomen dat de stream moet bufferen. Als je dat op de koop toe neemt kunnen wij de gratis versie van ProtonVPN van harte aanraden.

Hulu streamen met ProtonVPN
Hulu streamen met ProtonVPN

FAQ & Probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing om Hulu buiten de Verenigde Staten te kijken kan je hieronder vinden. Staat je vraag er niet tussen? Laat een bericht achter. Dan helpen wij je zo snel mogelijk verder om deze streamingdienst te unblocken.

Kan je Hulu in Nederland kijken?

Ja. Om Hulu in Nederland te kijken heb je een VPN en een Hulu Gift Card nodig. In dit artikel laten we stap voor stap zien hoe je Hulu in Nederland kan kijken.

Hoe kan ik Hulu op mijn iPad kijken in Nederland?

Hulu op je iPad kijken in Nederland werkt in grote lijnen hetzelfde als in de browser. Het enige verschil is dat je ook de regio van je App Store/Google Play account moet wijzigen. Hier kan je de instructies vinden op Hulu op je iPad in Nederland te kijken.

Hoe kan ik Hulu op mijn Apple TV kijken in Nederland?

Hulu op een Apple TV in Nederland is alleen mogelijk door een VPN met Amerikaanse serverlocaties op een router te installeren. Daarna dient de Apple TV verbinding te maken met de VPN op deze router. Stap voor stap instructies hiervoor zijn te vinden onder Hulu op Apple TV in Nederland.

Met welke VPN kan ik Hulu in Nederland kijken?

Voor gebruik met Hulu hebben wij diverse VPN’s getest. We hebben de top 3 gerangschikt onder Aanbevolen VPN’s voor Hulu.

Kan ik Hulu in België kijken met een VPN?

Ja. Hulu in België werkt precies hetzelfde als in Nederland. Het enige dat je nodig hebt is een VPN en een Hulu gift card. In dit artikel lees je precies hoe je Hulu in België kan kijken.

Waar kan ik online een Hulu gift card kopen?

Hulu gift cards zijn online bij diverse websites verkrijgbaar. Helaas zijn deze niet allemaal even betrouwbaar. Wij hebben de top 3 betrouwbare Hulu gift card verkooppunten verzameld.

 

Conclusie

Als je bovenstaand artikel stap voor stap volgt kan je overal ter wereld genieten van een Hulu abonnement. Het is wel belangrijk dat je alle stappen nauwkeurig volgt. Als je een stap vergeet of niet goed uitvoert werkt het simpelweg niet. Hulp nodig bij het unblocken van Hulu? Laat een bericht achter en we helpen je verder.

Comments (4)

 1. D
  6 december 2017 at 1:22 pm

  Ook advies over het moeten aanmaken van een account om te kunnen kijken op Hulu?

 2. vpnService.nl
  6 december 2017 at 1:22 pm

  Hoi D,

  Onderaan het artikel heb ik zojuist instructies toegevoegd om een Hulu Plus account te kopen buiten de VS.

  Je kan de instructies vinden onder de kop “Hulu account aanmaken buiten de VS”. 🙂

 3. vcraft
  6 december 2017 at 1:22 pm

  Zijn de instructies mbt het registreren van de account nog actueel?

  Stel dat ik deze prepaid cc aanschaf om mn account te registreren en ik neem ‘n break van hulu (account laten verlopen / subscription expiren) kan ik hem daarna direct weer activeren met alleen de hulu subscription codes, of moet ik dan wederom een nieuwe creditcard aanschaffen?

  Als ik een nieuwe cc aan moet schaffen word het wel erg duur om een trial van hulu te draaien.

 4. vpnService.nl
  6 december 2017 at 1:22 pm

  Lijkt mij dat de account dan al aangemaakt is en dat je met subscription codes kan gebruiken. Voor de zekerheid raad ik je wel aan even de mailen naar de leverancier via http://www.buyfrompowerseller.com/contact-us/

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *