Hulu in Nederland kijken

Hulu in Nederland kijken

Hulu in Nederland kijken zonder blokkades? Doordat Hulu Nederland blokkeert en zelfs de meeste VPN providers geen toegang meer hebben tot Hulu is het bijna onmogelijk om toch te kijken buiten de VS.

Gelukkig zijn niet alle VPN providers geblokkeerd. Met een klein aantal van deze VPN services kan je gewoon Hulu in Nederland kijken. Lees in dit artikel hoe makkelijk je de blokkade kan omzeilen en Hulu kijkt vanuit Nederland!

Waarom Hulu Nederland Blokkeert

Zoals veel andere streamingdiensten heeft ook Hulu te maken met uitzendrechten. Hierdoor is het voor Hulu verboden om materiaal uit te zenden buiten een bepaald gebied. In dit geval gaat het om de VS.

Behalve de uitzendrechten heeft het natuurlijk ook te maken met het verdienmodel van Hulu. Hulu laat tijdens afleveringen en films advertenties zien. Deze advertenties zijn gericht op de Amerikaanse markt.

Adverteerders die Hulu betalen hebben er dus niks aan als Nederlanders advertenties deze advertenties zien. Daarom is elke Hulu kijker in Nederland slechts een kostenpost.

Officiële verklaring van Hulu.com
Officiële verklaring van Hulu

Door bovenstaande redenen heeft Hulu besloten om zoveel mogelijk buitenlandse kijkers te blokkeren. Niet alleen via de normale internetverbinding, ook smart-DNS oplossingen en de meeste VPN services zijn geblokkeerd.

Zo omzeil je de Hulu blokkade vanuit Nederland

Onderstaande VPN providers hebben wij getest en zijn niet geblokkeerd. Welke van deze VPN’s hieronder je kiest maakt niet uit. Alle VPN’s in dit artikel heb ik getest om Hulu in Nederland te kijken.

 1. Kies een aanbieder die niet geblokkeerd is
 2. Maak een account aan
 3. Download de VPN app
 4. Maak verbinding
 5. Kijk Hulu in Nederland

Voorheen kon je met elke willekeurige VPN Hulu kijken vanuit Nederland. Blokkades zijn tegenwoordig zeer streng en bijna geen enkele VPN werkt nog.

VPN’s die geschikt zijn voor Hulu

In dit voorbeeld maken we gebruik van ExpressVPN. Als je technisch minder onderlegd bent is het slim om deze VPN provider ook te kiezen. Ook heeft ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dus kom je er niet uit of wil je om welke reden dan ook opzeggen? Dan krijg je gewoon je geld terug als je binnen 30 dagen het abonnement stopzet. Aanvullend heb ik hieronder een overzicht van de beste VPN aanbieders. Deze zijn allemaal geschikt voor het unblocken van Hulu.

ExpressVPN

Beste & Snelste VPN
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Zeer Gebruiksvriendelijk

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf $6,67 per maand

NordVPN

Beste Prijs Kwaliteit
45 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Gebruiksvriendelijk

45 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €3,10 per maand

Surfshark

Goedkoopste Keus
45 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Budget Prijs Kwaliteit

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €1,79 per maand

Eerst maak je een VPN account aan bij ExpressVPN, Cyberghost of NordVPN. Daarna krijg je een bevestiging per email. Daarin staan de gegevens die je nodig hebt zoals gebruikersnaam en wachtwoord. In dit artikel gebruiken we als voorbeeld ExpressVPN. De stap-voor-stap instructies in dit artikel zijn gebaseerd op ExpressVPN maar het principe is bij Cyberghost en NordVPN hetzelfde.

ExpressVPN abonnementen

Installeer de VPN en maak verbinding

Je kan Hulu kijken op vele apparaten – van smartphone tot smart-TV. Om dit artikel overzichtelijk te houden staan hier een aantal links naar installatie handleidingen voor platforms waarop Hulu beschikbaar is.

Heb je verbinding met de Amerikaanse server? Dan is het Hulu tijd! Ga er lekker voor zitten en start Hulu. Kies de serie of film die je wil zien en geniet als een echte Amerikaan!

Hulu time!
Hulu time!

Hulu Plus abonnement kopen buiten de VS

Wil je een Hulu Plus abonnement buiten de VS? Dat kan, naast een goede VPN met Amerikaanse IP adressen heb je het volgende nodig:

Veelgestelde vragen over Hulu Nederland

Alle veelgestelde vragen over Hulu Nederland kan je hieronder bekijken.

Wat gebeurt er als mijn VPN providers alsnog een blokkade krijgt op Hulu?

In november 2014 is dit voorgekomen. Het IP-adres dat ExpressVPN sindsdien gebruikt is nog steeds te gebruiken om Hulu vanuit Nederland te kijken. ExpressVPN heeft genoeg IP-adressen achter de hand. Bij elke blokkade komt er een nieuw IP-adres ter beschikking om Hulu te kijken.

Met welke VPN kan ik Hulu kijken?

 • Waarom blokkeert Hulu Nederlandse kijkers?
 • Waarom blokkeert Hulu VPN providers?
 • Waarom werkt Hulu niet met mijn huidige VPN provider?
 • Waarom werkt Hulu niet met mijn huidige DNS provider?

Comments (4)

 1. D
  6 december 2017 at 1:22 pm

  Ook advies over het moeten aanmaken van een account om te kunnen kijken op Hulu?

 2. vpnService.nl
  6 december 2017 at 1:22 pm

  Hoi D,

  Onderaan het artikel heb ik zojuist instructies toegevoegd om een Hulu Plus account te kopen buiten de VS.

  Je kan de instructies vinden onder de kop “Hulu account aanmaken buiten de VS”. 🙂

 3. vcraft
  6 december 2017 at 1:22 pm

  Zijn de instructies mbt het registreren van de account nog actueel?

  Stel dat ik deze prepaid cc aanschaf om mn account te registreren en ik neem ‘n break van hulu (account laten verlopen / subscription expiren) kan ik hem daarna direct weer activeren met alleen de hulu subscription codes, of moet ik dan wederom een nieuwe creditcard aanschaffen?

  Als ik een nieuwe cc aan moet schaffen word het wel erg duur om een trial van hulu te draaien.

 4. vpnService.nl
  6 december 2017 at 1:22 pm

  Lijkt mij dat de account dan al aangemaakt is en dat je met subscription codes kan gebruiken. Voor de zekerheid raad ik je wel aan even de mailen naar de leverancier via http://www.buyfrompowerseller.com/contact-us/

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *