Fox Sports in het buitenland kijken met een VPN

 • Fox Sports live in het buitenland
 • Zoals je thuis gewend bent
 • Altijd en overal je favoriete sport kijken

Fox Sports in het buitenland zou erg handig geweest zijn. Helaas werkt Fox Sports niet in het buitenland zonder VPN, omdat het televisiekanaal alleen uitzendrechten voor programma’s binnen Nederland heeft gekocht. Gelukkig is er een oplossing waardoor je toch kunt kijken.


 • Snelste VPN samen met VyprVPN
 • Kost hetzelfde als VyprVPN
 • iDeal betaling gewoon beschikbaar
 • Snelste VPN samen met ExpressVPN
 • Kost hetzelfde als ExpressVPN
 • Geen iDeal betaling mogelijkheid
 • Goedkoopste van de 3 (omgerekend)
 • iDeal betaling mogelijk
 • Lagere snelheid dan VyprVPN en ExpressVPN

Om te kunnen kijken, checkt Fox Sports je locatie aan de hand van je IP-adres. Het IP-adres verraadt waar de kijker zich bevindt. Als dit buiten Nederland is, kun je niet meekijken.

Daarom heb je een VPN nodig om Fox Sports in het buitenland te kijken. Daarmee verander je tijdelijk je IP-adres, waardoor de Fox Sports app denkt dat je je in Nederland bevindt.

Met een VPN kan je gewoon Fox Sports in het buitenland kijken. Wie zich zonder VPN buiten Nederland bevindt, krijgt deze foutmelding te zien:

Fox Sports buitenland foutmelding

Er is een probleem met deze video opgetreden, mogelijke oorzaken:
– De netwerkverbinding is (tijdelijk) onderbroken;
– Jouw account wordt nu ook gebruikt vanaf een ander IP-adres;
– Je max met maximaal drie apparaten tegelijk onze streams bekijken;
– Er is een (korte) technische storing in de stream, probeer het later opnieuw

Irritante foutmelding! Hieronder laat ik je stap voor stap zien hoe je die kan omzeilen en ook in het buitenland Fox Sports kan kijken.

Een VPN gebruiken om Fox Sports in het buitenland te kijken

Misschien klinkt het wat eng: je IP-adres veranderen. Toch valt het mee: het veranderen van je IP-adres is niet zo moeilijk en het is maar tijdelijk. Als je de Fox Sports app kan downloaden, kan je ook een VPN app gebruiken.

Een VPN gebruiken is tegenwoordig een fluitje van een cent. Je installeert de VPN app van de VPN-aanbieder en maakt verbinding met de server. De geeft je een nieuw IP-adres, waardoor Fox Sports denkt dat je je gewoon in Nederland bevindt. Daarvoor moet je wel verbinding maken met de Nederlandse server van VyprVPN.

Hoe dit precies werkt, leg ik stap voor stap uit. Als je een app kunt installeren, lukt je dit waarschijnlijk ook gewoon. 🙂 Kom je er na het volgen van het artikel en de FAQ niet uit? Dan help ik je gewoon verder.

Dit zijn de beste VPN diensten voor Fox Sports in het buitenland

Om Fox Sports optimaal te kunnen gebruiken, moet de VPN snel genoeg zijn. Voor streaming video is namelijk behoorlijk wat data per seconde benodigd. Alleen de snelste VPN diensten zorgen voor een vloeiend beeld zonder haperingen.


 • Snelste VPN samen met VyprVPN
 • Kost hetzelfde als VyprVPN
 • iDeal betaling gewoon beschikbaar
 • Snelste VPN samen met ExpressVPN
 • Kost hetzelfde als ExpressVPN
 • Geen iDeal betaling mogelijkheid
 • Goedkoopste van de 3 (omgerekend)
 • iDeal betaling mogelijk
 • Lagere snelheid dan VyprVPN en ExpressVPN
Pro Tip: Kort in het buitenland? Neem een maandabonnement, dan zit je nergens aan vast!

VPN diensten die niet gespecialiseerd zijn in streaming video zijn vaak te langzaam. Het beeld begint te haperen omdat de beelden niet snel genoeg geladen en verwerkt kan worden. De VPN diensten in dit artikel heb ik uitgebreid getest met Fox Sports en veel andere videodiensten en zijn supersnel.

Sport is beleving. Daarom is het erg vervelend als de stream vastloopt door een gebrek aan snelheid. Het zou jammer zijn om net dat ene cruciale doelpunt bij een wedstrijd voetbal of die belangrijke inhaalactie bij een race te missen.

Gratis VPN voor Fox Sports?

Kom je een gratis VPN dienst tegen? Ren dan snel de andere kant op. “Gratis” VPN diensten misbruiken je internetverbinding of verzamelen je internetgeschiedenis om deze door te verkopen. Ook kunnen je inloggegevens gestolen en doorverkocht worden. Daar zit niemand op te wachten.

Installatie: Zo installeer je de Fox Sports VPN

Op de meeste apparaten is het supermakkelijk om een VPN app te gebruiken. Met bijvoorbeeld een PC, Mac, Android-toestel, iPad of iPhone ben je binnen vijf minuten klaar. Als je voor kortere tijd in het buitenland bent, kun het makkelijkste de app gebruiken op je PC, Mac, Android of iOS apparaat.

Wie zich langere tijd in het buitenland bevindt en in het bezit is van een Chromecast, Apple TV of Smart TV kan het best een router- of VPN-sharing setup overwegen. Dat is iets meer werk, waarbij vaak een extra router nodig is, maar je kunt Fox Sports dan wel op een groot scherm kijken. Of je nu in je huiskamer, vakantiehuiskamer of appartement bent.

Expats en Nederlanders met een tweede huis in het buitenland hebben ook een groot voordeel bij een VPN. Zij kunnen altijd en overal naar hun favoriete zender kijken. Bijvoorbeeld via Ziggo Go, KPN Play, NPO Start of door andere Nederlandse streamingdiensten met de VPN te gebruiken.

Kies hieronder op welk apparaat je Fox Sports in het buitenland wil kijken. Volg de stap-voor-stap instructies en je geniet binnen een 10 minuten van je favoriete sportprogramma’s!

Let op dat je verbinding maakt met de juiste serverlocatie (VyprVPN - Netherlands/Nederland) anders werkt het niet!


Tablet & Smartphone

Android iOS | iPad, iPhone, iPod Touch Windows Tablet

Desktop

Windows Desktop Mac | iMac, MacBook, Mac Mini Linux

Smart TV & Mediastreamers

Apple TV Smart TV Chromecast

Gaming Consoles

Playstation XBOX Nintendo

De laatste stap: Kijk Fox Sports in het buitenland

Tot slot: de laatste stap. Bij de laatste stap kan ik je niet meer helpen, dat moet je echt zelf doen. De laatste stap is namelijk lekker achterover zitten en genieten van je favoriete sportprogramma. Waar dan ook ter wereld!

Fox Sports in het buitenland

En? Zit ja al Fox Sports te kijken in het buitenland? Of lukt het niet? Volg dan even de FAQ met alle oplossingen.

Als je er alsnog niet uitkomt, kan je me gewoon een bericht sturen. Dan help ik je gewoon verder. 🙂


FAQ: Vraag & Antwoord voor Fox Sports in het buitenland

Lukt het installeren van een VPN niet meteen? Of heb je vragen over het kijken van Fox Sports in het buitenland?

Bekijk eerst de veelgestelde vragen. Kom je er alsnog niet uit? Stuur me dan even een bericht, zodat ik je verder kan helpen.

Het werkt niet, help!

Gebruik je de juiste VPN aanbieder? Voor Fox Sports heb ik VyprVPN en ExpressVPN met succes getest.

Heb je een andere VPN aanbieder en lukt het niet? Dan is je VPN aanbieder waarschijnlijk geblokkeerd door Fox Sports. Oplossing: Maak een VyprVPN account aan » en volg de stap-voor-stap installatieinstructies.

Heb je verbinding gemaakt met de juiste locatie? Controleer of je met de juiste locatie verbinding hebt gemaakt. De juiste serverlocatie voor Fox Sports in het buitenland is VyprVPN - Netherlands/Nederland. Lukt het alsnog niet? Stuur me een bericht, dan help ik je verder! 🙂

Op welke apparaten kan ik Fox Sports in het buitenland kijken?

Je kunt Fox Sports op bijna alle recente pc’s, laptops, tablets en smartphones bekijken. Daarnaast zijn apps beschikbaar op veel Smart TV’s (vanaf 2013) van Samsung en Philips en voor de Apple TV 4. Ook met een VPN op Chromecast zijn de FOX Sports apps heel eenvoudig te bekijk met een oudere tv.

Welke sportuitzendingen kan ik met Fox Sports in het buitenland kijken?

Via een VPN kan je in het buitenland deze uitzendingen bekijken met Fox Sports Go:

Elke dag kun je kijken naar de zenders FOX Sports Eredivisie en Fox Sports International. Je kunt in de app zes tv-kanalen bekijken met live voetbal uit de Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker, Bundesliga, FA Cup, UEFA Europa League en internationale bekercompetities. Zo kan je bijvoorbeeld gewoon de Eredivisie in het buitenland kijken.

Daarnaast kan je ook tennis (ATP World Tour en WTA Tour). MMA-vechten (UFC), American Football (NFL), honkbal (MLB) en ijshockey (NHL) in het buitenland kijken.

Welke voetbalcompetities kan je in het buitenland kijken met Fox Sports Go en een VPN?

Door Fox Sports Go in combinatie met een VPN te gebruiken, kun je in het buitenland kijken naar de Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker, Bundes Liga, UEFA Europa League, FA Cup en DFB Pokal.

Kan ik met een VPN alle programma’s van Fox Sports live kijken en terugkijken in het buitenland?

Met een VPN is het mogelijk om alle programma’s van Fox Sports live te bekijken en terug te kijken in het buitenland. Deze programma’s zijn: Eredivisie op Zondag, Voetbal op Vrijdag, De Eretribune, Fox Sports Vandaag, De Tafel van Kees, Natafelen met Kees, Fox Sports DOC en Club TV.

Alles gelukt? Laat het me weten in de reacties! Niet gelukt? Stuur me een bericht. Dan help ik je verder.Spring in dit artikel naar…

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*