Fox Sports kijken in het buitenland

Fox Sports kijken in het buitenland

Fox Sports in het buitenland zou erg handig geweest zijn. Helaas werkt Fox Sports niet in het buitenland zonder VPN, omdat het televisiekanaal alleen uitzendrechten voor programma’s binnen Nederland heeft gekocht. Gelukkig is er een oplossing waardoor je toch kunt kijken.

Om te kunnen kijken, checkt Fox Sports je locatie aan de hand van je IP-adres. Het IP-adres verraadt waar de kijker zich bevindt. Als dit buiten Nederland is, kun je niet meekijken. Daarom heb je een VPN nodig om Fox Sports in het buitenland te kijken. Daarmee verander je tijdelijk je IP-adres, waardoor de Fox Sports app denkt dat je je in Nederland bevindt. Met een VPN kan je gewoon Fox Sports in het buitenland kijken. Wie zich zonder VPN buiten Nederland bevindt, krijgt deze foutmelding te zien:

Fox Sports buitenland foutmelding
Er is een probleem met deze video opgetreden, mogelijke oorzaken:
– De netwerkverbinding is (tijdelijk) onderbroken;
– Jouw account wordt nu ook gebruikt vanaf een ander IP-adres;
– Je max met maximaal drie apparaten tegelijk onze streams bekijken;
– Er is een (korte) technische storing in de stream, probeer het later opnieuw

Irritante foutmelding! Hieronder laat ik je stap voor stap zien hoe je die kan omzeilen en ook in het buitenland Fox Sports kan kijken.

Omzeil de Fox Sports blokkade met een VPN

Misschien klinkt het wat eng: je IP-adres veranderen. Toch valt het mee: het veranderen van je IP-adres is niet zo moeilijk en het is maar tijdelijk. Als je de Fox Sports app kan downloaden, kan je ook een VPN app gebruiken.

Een VPN gebruiken is tegenwoordig een fluitje van een cent. Je installeert de VPN app van de VPN-aanbieder en maakt verbinding met de server. De geeft je een nieuw IP-adres, waardoor Fox Sports denkt dat je je gewoon in Nederland bevindt. Daarvoor moet je wel verbinding maken met de Nederlandse server van ExpressVPN.

Hoe dit precies werkt, leg ik stap voor stap uit. Als je een app kunt installeren, lukt je dit waarschijnlijk ook gewoon. 🙂 Kom je er na het volgen van het artikel en de FAQ niet uit? Dan help ik je gewoon verder.

Beste VPN’s om Fox Sports in het buitenland te kijken

Om Fox Sports optimaal te kunnen gebruiken, moet de VPN snel genoeg zijn. Voor streaming video is namelijk behoorlijk wat data per seconde benodigd. Alleen de snelste VPN diensten zorgen voor een vloeiend beeld zonder haperingen.

ExpressVPN

Beste & Snelste VPN
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Zeer Gebruiksvriendelijk

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf $6,67 per maand

NordVPN

Beste Prijs Kwaliteit
45 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Gebruiksvriendelijk

45 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €3,10 per maand

Surfshark

Goedkoopste Keus
45 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Budget Prijs Kwaliteit

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €1,79 per maand

Pro Tip: Kort in het buitenland? Neem een maandabonnement, dan zit je nergens aan vast!

VPN diensten die niet gespecialiseerd zijn in streaming video zijn vaak te langzaam. Het beeld begint te haperen omdat de beelden niet snel genoeg geladen en verwerkt kan worden. De VPN diensten in dit artikel heb ik uitgebreid getest met Fox Sports en veel andere videodiensten en zijn supersnel.

Sport is beleving. Daarom is het erg vervelend als de stream vastloopt door een gebrek aan snelheid. Het zou jammer zijn om net dat ene cruciale doelpunt bij een wedstrijd voetbal of die belangrijke inhaalactie bij een race te missen.

Installatie: Zo installeer je de Fox Sports VPN

Op de meeste apparaten is het supermakkelijk om een VPN app te gebruiken. Met bijvoorbeeld een PC, Mac, Android-toestel, iPad of iPhone ben je binnen vijf minuten klaar. Als je voor kortere tijd in het buitenland bent, kun het makkelijkste de app gebruiken op je PC, Mac, Android of iOS apparaat.

Wie zich langere tijd in het buitenland bevindt en in het bezit is van een Chromecast, Apple TV of Smart TV kan het best een router- of VPN-sharing setup overwegen. Dat is iets meer werk, waarbij vaak een extra router nodig is, maar je kunt Fox Sports dan wel op een groot scherm kijken. Of je nu in je huiskamer, vakantiehuiskamer of appartement bent.

Expats en Nederlanders met een tweede huis in het buitenland hebben ook een groot voordeel bij een VPN. Zij kunnen altijd en overal naar hun favoriete zender kijken. Bijvoorbeeld via Ziggo Go, KPN Play, NPO Start of door andere Nederlandse streamingdiensten met de VPN te gebruiken.

Volg de stap-voor-stap instructies en je geniet binnen een 10 minuten van je favoriete sportprogramma’s! Let op dat je verbinding maakt met de juiste serverlocatie (ExpressVPN - Nederland - Amsterdam) anders werkt het niet!

Tot slot: de laatste stap. Bij de laatste stap kan ik je niet meer helpen, dat moet je echt zelf doen. De laatste stap is namelijk lekker achterover zitten en genieten van je favoriete sportprogramma. Waar dan ook ter wereld!

Fox Sports in het buitenland

FAQ

En? Zit ja al Fox Sports te kijken in het buitenland? Of lukt het niet? Volg dan even de FAQ met alle oplossingen. Als je er alsnog niet uitkomt, kan je me gewoon een bericht sturen. Dan help ik je gewoon verder. Lukt het installeren van een VPN niet meteen? Of heb je vragen over het kijken van Fox Sports in het buitenland? Bekijk eerst de veelgestelde vragen. Kom je er alsnog niet uit? Stuur me dan even een bericht, zodat ik je verder kan helpen.

Het werkt niet, help!

Gebruik je de juiste VPN aanbieder? Voor Fox Sports heb ik ExpressVPN, CyberGhost en NordVPN met succes getest. Heb je een andere VPN aanbieder en lukt het niet? Dan is je VPN aanbieder waarschijnlijk geblokkeerd door Fox Sports. Oplossing: Maak een ExpressVPN account aan » en volg de stap-voor-stap installatieinstructies.

Heb je verbinding gemaakt met de juiste locatie? Controleer of je met de juiste locatie verbinding hebt gemaakt. De juiste serverlocatie voor Fox Sports in het buitenland is ExpressVPN - Nederland - Amsterdam. Lukt het alsnog niet? Stuur me een bericht, dan help ik je verder! 🙂

Gratis Fox Sports VPN, bestaat dat?

Kom je een gratis VPN dienst tegen? Ren dan snel de andere kant op. “Gratis” VPN diensten misbruiken je internetverbinding of verzamelen je internetgeschiedenis om deze door te verkopen. Ook kunnen je inloggegevens gestolen en doorverkocht worden. Daar zit niemand op te wachten.

Op welke apparaten kan ik Fox Sports in het buitenland kijken?

Je kunt Fox Sports op bijna alle recente pc’s, laptops, tablets en smartphones bekijken. Daarnaast zijn apps beschikbaar op veel Smart TV’s (vanaf 2013) van Samsung en Philips en voor de Apple TV 4. Ook met een VPN op Chromecast zijn de FOX Sports apps heel eenvoudig te bekijk met een oudere tv.

Welke sportuitzendingen kan ik met Fox Sports in het buitenland kijken?

Via een VPN kan je in het buitenland deze uitzendingen bekijken met Fox Sports Go: Elke dag kun je kijken naar de zenders FOX Sports Eredivisie en Fox Sports International. Je kunt in de app zes tv-kanalen bekijken met live voetbal uit de Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker, Bundesliga, FA Cup, UEFA Europa League en internationale bekercompetities. Zo kan je bijvoorbeeld gewoon de Eredivisie in het buitenland kijken.

Daarnaast kan je ook tennis (ATP World Tour en WTA Tour). MMA-vechten (UFC), American Football (NFL), honkbal (MLB) en ijshockey (NHL) in het buitenland kijken.

Welke voetbalcompetities kan je in het buitenland kijken met Fox Sports Go en een VPN?

Door Fox Sports Go in combinatie met een VPN te gebruiken, kun je in het buitenland kijken naar de Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker, Bundes Liga, UEFA Europa League, FA Cup en DFB Pokal.

Kan ik met een VPN alle programma’s van Fox Sports live kijken en terugkijken in het buitenland?

Met een VPN is het mogelijk om alle programma’s van Fox Sports live te bekijken en terug te kijken in het buitenland. Deze programma’s zijn: Eredivisie op Zondag, Voetbal op Vrijdag, De Eretribune, Fox Sports Vandaag, De Tafel van Kees, Natafelen met Kees, Fox Sports DOC en Club TV.

Alles gelukt? Laat het me weten in de reacties! Niet gelukt? Stuur me een bericht. Dan help ik je verder.

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *