Fox Sports kijken in het buitenland

Fox Sports kijken in het buitenland

Fox Sports in het buitenland kijken? Met een VPN omzeil je de blokkades en volg je alle wedstrijden live of via replay. In dit artikel lees je hoe je Fox Sports met VPN in het buitenland kijkt.

Samenvatting: Fox Sports in het buitenland kijken

In het buitenland is Fox Sports geblokkeerd maar met een VPN omzeil je dit binnen een paar minuten. Fox Sports controleert je locatie. Met een VPN verberg je dat je in het buitenland bent. Zo lijkt het net alsof je vanuit Nederland probeert te kijken. Zo doe je dat:

  1. Registreer een VPN account bij een van de VPN aanbieders die wij met Fox Sports getest hebben: ExpressVPN, NordVPN, Surfshark;
  2. Installeer de VPN op het apparaat waarop je Fox Sports gaat kijken, bijvoorbeeld je tablet, telefoon of laptop;
  3. Maak verbinding met de VPN, kies daarbij een Nederlandse serverlocatie;
  4. Start Fox Sports en kijk Fox Sports alsof je in Nederland bent.

ExpressVPN

Beste & Snelste VPN
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Zeer Gebruiksvriendelijk

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf $6,67 per maand

Als je deze stappen gevolgd hebt kan je Fox Sports Go in het buitenland kijken. Meer informatie? Lees hieronder het hele artikel voor meer achtergrondinformatie, probleemoplossing, FAQ en meer.

Checklist: Wat heb je nodig?

Wat heb je nodig om Fox Sports in het buitenland te kijken? Allereerst een Fox Sports abonnement en een apparaat op Fox Sports op te kijken. Het makkelijkste is op een iPad, tablet, telefoon of laptop. Daarnaast heb je een VPN nodig om de buitenland-blokkade te omzeilen. Tot slot heb je natuurlijk een internetverbinding nodig. Dat kan mobiel internet zijn maar wifi is stabieler en sneller.

Fox Sports abonnement
Apparaat om Fox Sports op te kijken (bijv. tablet/smartphone/laptop)
VPN die getest is met Fox Sports

Aanbevolen VPN voor Fox Sports

Welke VPN werkt het beste met Fox Sports in het buitenland? Waar moet je op letten? En wat kost een Fox Sports VPN? Om Fox Sports optimaal te kunnen gebruiken, moet de VPN snel genoeg zijn. Voor streaming video is namelijk behoorlijk wat data per seconde benodigd. Alleen de snelste VPN diensten zorgen voor een vloeiend beeld zonder haperingen.

Kort in het buitenland? Neem een maandelijks opzegbaar VPN abonnement, dan zit je nergens aan vast!

VPN diensten die niet gespecialiseerd zijn in streaming video zijn vaak te langzaam. Het beeld begint te haperen omdat de beelden niet snel genoeg geladen en verwerkt kan worden. De VPN diensten in dit artikel heb ik uitgebreid getest met Fox Sports en veel andere videodiensten en zijn supersnel.

Sport is beleving. Daarom is het erg vervelend als de stream vastloopt door een gebrek aan snelheid. Het zou jammer zijn om net dat ene cruciale doelpunt bij een wedstrijd voetbal of die belangrijke inhaalactie bij een race te missen.

ExpressVPN

Beste & Snelste VPN
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Zeer Gebruiksvriendelijk

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf $6,67 per maand

NordVPN

Beste Prijs Kwaliteit
45 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Gebruiksvriendelijk

45 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €3,10 per maand

Surfshark

Goedkoopste Keus
45 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Budget Prijs Kwaliteit

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €1,79 per maand

Fox Sports in het buitenland

Om te kunnen kijken, checkt Fox Sports je locatie aan de hand van je IP-adres. Het IP-adres verraadt waar de kijker zich bevindt. Als dit buiten Nederland is, kun je niet meekijken. Daarom heb je een VPN nodig om Fox Sports in het buitenland te kijken. Daarmee verander je tijdelijk je IP-adres, waardoor de Fox Sports app denkt dat je je in Nederland bevindt. Met een VPN kan je gewoon Fox Sports in het buitenland kijken. Wie zich zonder VPN buiten Nederland bevindt, krijgt deze foutmelding te zien:

Fox Sports buitenland foutmelding
Er is een probleem met deze video opgetreden, mogelijke oorzaken:
– De netwerkverbinding is (tijdelijk) onderbroken;
– Jouw account wordt nu ook gebruikt vanaf een ander IP-adres;
– Je max met maximaal drie apparaten tegelijk onze streams bekijken;
– Er is een (korte) technische storing in de stream, probeer het later opnieuw

Irritante foutmelding! Hieronder laat ik je stap voor stap zien hoe je die kan omzeilen en ook in het buitenland Fox Sports kan kijken.

Fox Sports in Belgie

Fox Sports in Belgie kijken in Belgie werkt hetzelfde als in andere landen. Met je Nederlandse Fox Sports account heb je in ieder geval een VPN nodig. Dat heeft te maken met de uitzendrechten van Fox Sports Nederland. Die zorgen ervoor dat de stream alleen in Nederland uitgezonden mag worden. Als je Fox Sports in Belgie wil kijken kan je de blokkade omzeilen door een VPN te gebruiken. Een VPN zorgt ervoor dat het lijkt alsof je in Nederland bent. Ook als je vanuit Belgie probeert de uitzending te kijken.

Fox Sports kijken buiten EU

Buiten de Europese Unie (EU) Fox Sports kijken? Dat kan, het enige dat je nodig hebt om de EU blokkade te omzeilen is een VPN. Niet elke VPN werkt goed om Fox Sports buiten Europa te kijken. Buiten de EU zijn de meeste Nederlandse streamingdiensten geblokkeerd in verband met uitzendrechten. Alle andere blokkades op streamingdiensten zijn ook gewoon te unblocken met een VPN.

Eredivisie kijken in het buitenland

Eredivisie kijken in het buitenland gaat gewoon via Fox Sports Go. Het enige dat je tijdelijk nodig hebt is een VPN app. Een VPN app zorgt ervoor dat Fox Sports Go je echte locatie niet kan zien. Als Fox Sports namelijk ziet dat je in het buitenland bent kan je de stream niet starten. Dat heeft te maken met uitzendrechten. Met een VPN omzeil je de blokkade en kan je gewoon Eredivisie Live in het buitenland kijken.

Instellingen voor Fox Sports via VPN

Op de meeste apparaten is het supermakkelijk om een VPN app te gebruiken. Met bijvoorbeeld een PC, Mac, Android-toestel, iPad of iPhone ben je binnen vijf minuten klaar. Als je voor kortere tijd in het buitenland bent, kun het makkelijkste de ExpressVPN app gebruiken op je PC, Mac, Android of iOS apparaat.

Wie zich langere tijd in het buitenland bevindt en in het bezit is van een Chromecast, Apple TV of Smart TV kan het best een router- of VPN-sharing setup overwegen. Dat is iets meer werk, waarbij vaak een extra router nodig is, maar je kunt Fox Sports dan wel op een groot scherm kijken. Of je nu in je huiskamer, vakantiehuiskamer of appartement bent.

Zo installeer je de VPN op elk apparaat:

Tot slot: de laatste stap. Bij de laatste stap kan ik je niet meer helpen, dat moet je echt zelf doen. De laatste stap is namelijk lekker achterover zitten en genieten van je favoriete sportprogramma. Waar dan ook ter wereld!

Fox Sports in het buitenland

FAQ & Probleemoplossing

En? Zit ja al Fox Sports te kijken in het buitenland? Of lukt het niet? Volg dan even de FAQ met alle oplossingen. Als je er alsnog niet uitkomt, kan je me gewoon een bericht sturen. Dan help ik je gewoon verder. Lukt het installeren van een VPN niet meteen? Of heb je vragen over het kijken van Fox Sports in het buitenland? Bekijk eerst de veelgestelde vragen. Kom je er alsnog niet uit? Stuur me dan even een bericht, zodat ik je verder kan helpen.

Het werkt niet, help!

Gebruik je de juiste VPN aanbieder? Voor Fox Sports heb ik ExpressVPN, NordVPN en Surfshark met succes getest. Heb je een andere VPN aanbieder en lukt het niet? Dan is je VPN aanbieder waarschijnlijk geblokkeerd door Fox Sports. Oplossing: Maak een ExpressVPN account aan en volg de instructies eerder in dit artikel.

Heb je verbinding gemaakt met de juiste locatie? Controleer of je met de juiste locatie verbinding hebt gemaakt. De juiste serverlocatie is Nederland. Maak dus altijd verbinding met een Nederlandse VPN server. Lukt het alsnog niet? Stuur me een bericht, dan help ik je verder!

Gratis Fox Sports VPN, bestaat dat?

Kom je een gratis VPN dienst tegen? Ren dan snel de andere kant op. “Gratis” VPN diensten misbruiken je internetverbinding of verzamelen je internetgeschiedenis om deze door te verkopen. Ook kunnen je inloggegevens gestolen en doorverkocht worden. Daar zit niemand op te wachten.

Op welke apparaten kan ik Fox Sports in het buitenland kijken?

Je kunt Fox Sports op bijna alle recente pc’s, laptops, tablets en smartphones bekijken. Daarnaast zijn apps beschikbaar op veel Smart TV’s (vanaf 2013) van Samsung en Philips en voor de Apple TV 4. Ook met een VPN op Chromecast zijn de FOX Sports apps heel eenvoudig te bekijk met een oudere tv.

Welke sportuitzendingen kan ik met Fox Sports in het buitenland kijken?

Via een VPN kan je in het buitenland deze uitzendingen bekijken met Fox Sports Go: Elke dag kun je kijken naar de zenders FOX Sports Eredivisie en Fox Sports International. Je kunt in de app zes tv-kanalen bekijken met live voetbal uit de Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker, Bundesliga, FA Cup, UEFA Europa League en internationale bekercompetities. Zo kan je bijvoorbeeld gewoon de Eredivisie in het buitenland kijken.

Daarnaast kan je ook tennis (ATP World Tour en WTA Tour). MMA-vechten (UFC), American Football (NFL), honkbal (MLB) en ijshockey (NHL) in het buitenland kijken.

Welke voetbalcompetities kan je in het buitenland kijken met Fox Sports Go en een VPN?

Door Fox Sports Go in combinatie met een VPN te gebruiken, kun je in het buitenland kijken naar de Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker, Bundes Liga, UEFA Europa League, FA Cup en DFB Pokal.

Kan ik met een VPN alle programma’s van Fox Sports live kijken en terugkijken in het buitenland?

Met een VPN is het mogelijk om alle programma’s van Fox Sports live te bekijken en terug te kijken in het buitenland. Deze programma’s zijn: Eredivisie op Zondag, Voetbal op Vrijdag, De Eretribune, Fox Sports Vandaag, De Tafel van Kees, Natafelen met Kees, Fox Sports DOC en Club TV.

Alles gelukt? Laat het me weten in de reacties! Niet gelukt? Stuur me een bericht. Dan help ik je verder.

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *