Formule 1 kijken in het buitenland

Formule 1 kijken in het buitenland

Wil je Formule 1 in het buitenland kijken met de Ziggo Go of Ziggo Sport Totaal App? Ik laat je zien hoe je alle Formule 1 uitzendingen kan volgen met de Ziggo Go app. Als je in het buitenland probeert Ziggo Sport te kijken krijg je deze foutmelding (die we gaan omzeilen met een VPN)

Onze excuses. Helaas, je kan dit alleen bekijken via een internetverbinding van Ziggo. Dit is volgens afspraak met de content aanbieder.

Om ervoor te zorgen dat Ziggo denkt dat je in Nederland bent gaan we een VPN app installeren en de melding omzeilen. Zo veranderen we de foutmelding naar een werkende uitzending!

Samenvatting: Formule 1 kijken in het buitenland

Formule 1 live streams in het buitenland zijn meestal geblokkeerd in verband met uitzendrechten. Deze blokkade is makkelijk en snel te omzeilen met een VPN. Zo doe je dat:

  1. Registreer een VPN account bij een aanbieder die door ons geverifieerd werkt om F1 te kijken: ExpressVPN, NordVPN, Surfshark;
  2. Installeer de VPN op het apparaat waarop je F1 wil streamen;
  3. Maak verbinding met een Nederlandse VPN-server;
  4. Open je favoriete Formule 1 app zoals Ziggo Go. Zonder blokkades, snel en makkelijk.

ExpressVPN

Beste & Snelste VPN
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Zeer Gebruiksvriendelijk

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf $6,67 per maand

Door deze stappen te volgen krijg je wereldwijd toegang tot je favoriete Formule 1 apps zoals Ziggo Go. Meer informatie over de geografische blokkades op F1 kan je in het artikel hieronder lezen.

Wat heb je nodig om in het buitenland Formule 1 via de Ziggo Go app te kijken?

  • Ziggo abonnement (van jezelf of een vriend/kennis/familie)
  • Ziggo Go app
  • VPN (zie hieronder)

Als je de VPN een paar minuten voor de race probeert te installeren en het lukt niet meteen dan mis je de hele race. Om teleurstelling te voorkomen raad ik je aan de VPN een paar dagen voor de race te installeren. Je favoriete racer checkt toch ook niet pas een paar minuten voor de race of er wel een gaspedaal in de auto zit? 😉

Tip: Installeer en test de VPN aan paar dagen voor de uitzending!

Registreer je VPN account

Bijna geen enkele VPN werkt nog met Ziggo Go maar ik heb er drie gevonden die perfect werken. ExpressVPN is de beste keus voor Formule 1. Mede door de snelheid (vloeiend beeld – geen bufferen) en gebruiksgemak staat deze VPN stipt op #1. Gevolgd door NordVPN (veel goedkoper maar iets minder snel) en Surfshark (zeer sterke prijs/kwaliteitverhouding). Je kan dus niet zomaar elke VPN gebruiken voor Ziggo Go. Dat klinkt misschien lastig maar dat valt reuze mee. Ik laat je stap voor stap zien hoe het werkt. Zo kan je ook in het buitenland genieten van Formule 1 via Ziggo Go!

Voordat je gebruik kan maken van de VPN moet je een account aanmaken. Zonder account kan je de VPN app wel downloaden maar niet gebruiken. Na het registreren van je VPN account kan je gebruik maken van de VPN app. Je hoeft deze alleen nog even te downloaden en op de juiste knop te drukken om verbinding te maken. Hieronder laat ik zien hoe dat werkt. Registreer hier je VPN account:

ExpressVPN

Beste & Snelste VPN
30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Zeer Gebruiksvriendelijk

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf $6,67 per maand

NordVPN

Beste Prijs Kwaliteit
45 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Gebruiksvriendelijk

45 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €3,10 per maand

Surfshark

Goedkoopste Keus
45 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug
Budget Prijs Kwaliteit

30 dagen niet-goed-geld-terug.

Vanaf €1,79 per maand

Installeer de VPN

Kies hieronder op welk apparaat je Ziggo Go kijkt, dan laat ik precies zien hoe je de VPN moet instellen zodat je Formule 1 in het buitenland kan kijken. Als je via mobiel internet (3G/4G) Ziggo Go probeert te kijken dwingt de app je om Locatievoorzieningen in te schakelen. Locatievoorzieningen zijn alleen verplicht als je via mobiel internet (3G/4G) probeert te kijken. Maak dus altijd gebruik van WIFI én een VPN als je Ziggo Go in het buitenland wil kijken. Via WIFI met een VPN werkt het gewoon! Installatie:

FAQ

Krijg je alsnog een foutmelding of lukt het niet? Bekijk de veelgestelde vragen over Formule 1 in het buitenland kijken met Ziggo Go. Kom je er alsnog niet uit? Laat een bericht achter! 🙂

Ik heb geen Ziggo abonnement

Heb je geen TV abonnement van Ziggo? Geen probleem! Je kan ook per race betalen (Pay-Per-View). Met Pay-Per-View van betaal je éénmalig een paar Euro voor één race. Pay Per View Formule 1 kijken is beschikbaar via KPN en Ziggo. Houd er rekening mee dat je wel een VPN nodig hebt om de race in het buitenland te kijken.

Werkt het niet? Gebruik de juiste Ziggo app

Gebruik alleen de reguliere Ziggo Go app. Via de Sport Totaal app werkt het niet. Gebruik dus alleen de normale Ziggo Go app.

Formule 1 via Ziggo Go in het buitenland