BBC iPlayer kijken in Nederland via VPN

 • Alle programma's van BBC iPlayer in Nederland
 • Live BBC zenders kijken vanuit Nederland
 • Kijk en luister alles van BBC iPlayer

Alle BBC programma’s live kijken en terugzien via BBC iPlayer? Dat kan nu ook buiten het Verenigd Koninkrijk!

Lees waarom het normaal niet werkt, hoe je deze geoblokkade kan omzeilen en hoe makkelijk het is om BBC iPlayer te kijken vanuit Nederland!

BBC iPlayer in Nederland kijken zonder foutmelding

In verband met uitzendrechten kan de BBC de meeste online video-content van BBC iPlayer niet aanbieden in het buitenland. Gelukkig kunnen wij ons als Nederlanders ook vermommen als Brit door middel van een VPN service en de website-blokkade omzeilen.

BBC iPlayer foutmelding

“Rights agreements mean that BBC iPlayer television programmes are only available to users to download or stream (Click to Play) in the UK. However, we are aware of demand for an international version. BBC Worldwide has recently launched the BBC iPlayer App for iPad and iPhone in various countries. Visit the BBC iPlayer (Global) YouTube channel for further information.

Via een Brits IP-adres kijk je BBC iPlayer in Nederland

Als eerst heb je een IP-adres nodig uit het Verenigd Koninkrijk. De meeste VPN service providers geven je in ieder geval toegang tot IP-adressen uit de VS, maar omdat je voor BBC iPlayer een Brits IP-adres nodig hebt is het aanbod direct kleiner.

Ook is het noodzakelijk dat de VPN-dienst je toegang geeft tot een VPN server die snel genoeg is om streaming video door te geven. Gebruik je een te langzame VPN provider, dan hapert het beeld constant doordat de video niet snel genoeg doorgegeven wordt.

Let op: Veel VPN providers zijn geblokkeerd door BBC iPlayer. Alleen onderstaande VPN diensten werken nog.

Om het allemaal wat makkelijker te maken heb ik de meest bekende VPN diensten getest. Doordat BBC veel VPN providers geblokkeerd heeft kan je niet zomaar elke VPN gebruiken.

Momenteel is VyprVPN de enige VPN provider waarbij ik BBC iPlayer werkend kreeg. Je kan deze dienst 3 dagen gratis proberen.

VyprVPN
$6,67 per maand
 • Geschikt voor BBC iPlayer
 • Kijk vanuit elk land
 • 3 dagen gratis
Start gratis trial Meer info

Bovenstaande VPN provider is geschikt om website-blokkades BBC iPlayer te omzeilen, heeft een goede helpdesk en is makkelijk in gebruik. Wil je meer weten over deze VPN dienst? Lees de VyprVPN Review.

Installeer je VPN service en maak verbinding

Per VPN provider verschilt het installatieproces. VyprVPN heeft gewoon een standaard applicatie voor alle platformen. Van PC en Mac tot mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

BBC iPlayer buiten VK kijken via VPN

Let op dat je verbinding maakt met het juiste land (United Kingdom). Anders werkt het niet.

Nadat je de applicatie hebt gedownload maak je verbinding met de juiste server. Voor BBC iPlayer is dit de United Kingdom server. Wacht tot verbinding tot stand is gekomen en start daarna je browser om naar https://bbc.co.uk/iplayer te gaan.

Als je BBC iPlayer wil kijken vanuit Nederland is het dus belangrijk dat je verbinding maakt met een Britse VPN server. Vanuit de VPN applicatie kan je kiezen welke VPN server je wil gebruiken om verbinding te maken.

Klaar! Geniet van alle BBC iPlayer video’s in Nederland!

Gelukt? Veel kijkplezier met BBC iPlayer en VPN! Je kan nu via BBC iPlayer alles zien van:

 • BBC One
 • BBC Two
 • BBC Three
 • BBC Four
 • CBBC
 • CBeebies
 • BBC Parliament
 • BBC News Channel
 • BBC ALBA
 • BBC HD

Kijk alle BBC iPlayer programma's via VPN

Hulp nodig of is het gelukt?

Als je wat extra hulp nodig hebt laat dan hieronder in de comments een bericht achter. Dan help ik je verder om BBC iPlayer te kijken – waar ook ter wereld. 🙂

Laatste update: door Robin van vpnService.nl

2 Reacties

 1. Daan 12 maanden geleden

  Sinds 1 september kun je alleen nog iPlayer kijken als je een TV Licence hebt… Als ik dat eerder had geweten, was ik hier niet (of eerder) aan begonnen. Is dit te omzeilen? Kan ik zomaar het risico nemen door toch te kijken zonder TV Licence? Wat kan ik doen…?

  • vpnService.nl 12 maanden geleden

   Ik kan niet zien of jij wel of niet een UK TV License hebt. BBC kan dat ook niet. Omdat je via een VPN kijkt is je echte IP-adres ook NIET bekend bij BBC.

   Of je doorklikt of niet moet je helemaal zelf weten. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*