Stievie lanceert betaalde variant met extra zenders

Stievie lanceert betaalde variant met extra zenders

De Belgische streamingdienst Stievie heeft ‘Stievie Premium’ gelanceerd. Het betreft hier een betaalde uitbreiding op de gratis versie van de Belgische streamingdienst.

Door gebruik te maken van Stevie Premium is het mogelijk om het standaard aantal van zeven gratis zenders uit te breiden naar achttien stuks. Bovendien wordt er gebruikers de mogelijkheid geboden om op te nemen en opnames offline te bekijken.

Wat kost Stevie Premium?

Medialaan heeft in haar officiële bekendmaking aangegeven dat de dienst vanaf komende maandag beschikbaar zal zijn. Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe functionaliteiten en om de extra zenders te kunnen bekijken dient een bedrag te worden betaald van 10 euro per maand. Met dit bedrag is het mogelijk om één stream tegelijkertijd te bekijken op een app of via de website.

Uiteraard beschikt de nieuwe dienst eveneens over alle functies van de gratis versie. Denk hierbij aan het live kijken en terugkijken van programma’s tot zes dagen. Bovendien is het eveneens mogelijk om op meerdere platforms te kijken en gebruik te maken van Airplay of Chromecast.

Keuze aan de gebruiker

Medialaan heeft bovendien aangegeven dat de dienst gebruik maakt van gepersonaliseerde reclame tijdens het live bekijken van de uitzendingen. Verder wordt het reclamemodel van de gratis versie overgenomen. Dat er moet worden betaald voor Stievie is in principe niet geheel nieuw. Bij de lancering van de dienst in 2013 moest er ook al een bedrag worden betaald. Eind 2015 werd de dienst echter gratis. Nu krijgt de gebruiker dus zelf de keuze. Bij zowel de gratis als betaalde versies zijn dus gewoon reclames.

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *