Stichting Brein schikt met Nederlandse Popcorn Time developers

Stichting Brein schikt met Nederlandse Popcorn Time developers

Stichting Brein schikt met twee Nederlandse ontwikkelaars van Popcorn Time. Dat meldde de anti piraterij instantie op haar eigen website.

De ontwikkelaars riskeren een boete van 2000 euro per dag als ze blijven meewerken aan de ontwikkeling van de immens populaire streaming app Popcorn Time. Stichting Brein hield de twee in de gaten op Github en Reddit. Daar plaatsten ze nieuws over de ontwikkeling en vooruitgang van hun werk.

Naar zeggen van Stichting Brein zijn de twee onderdeel van het oorspronkelijke development team achter Popcorn Time dat sinds oktober niet meer samenwerkt. Ze waren als weinigen nog bezig met Popcorn Time in leven te houden en verder te ontwikkelen.

Ondanks dat de bekendste variant van de applicatie onlangs het leven liet blijft Popcorn Time zeer populair onder gebruikers. Feitelijk is het een “gratis Netflix voor illegale downloaders”. Doordat de applicatie zo gemakkelijk in gebruik is heeft deze een grote aanhang – tevens de reden dat Hollywood op z’n kop gaat staan om Popcorn Time te verbannen.

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *