Popcorn Time komt met compleet nieuwe Android-app

Popcorn Time komt met compleet nieuwe Android-app

Popcorn Time zonder VPN: Minimaal 520 Euro boete voor het illegaal downloaden van films!

Het team achter de populaire Popcorn Time-app heeft bekend gemaakt dat er komende maand een grote update zit aan te komen.

Dat het om een echt grote update gaat wordt meteen duidelijk wanneer er wordt gesteld dat versie 3.0 volledig van nul af aan terug is opgebouwd.

Op visueel vlak zou de app dan ook perfect weten te voldoen aan de nieuwe richtlijnen die voor Android zijn opgesteld. Het gaat hierbij niet alleen om het design waar gebruik van wordt gemaakt, maar ook om de permissies evenals de services.

Daarnaast zou de focus van de ontwikkelaars ook hebben gelegen op het verhogen van niet alleen de snelheid, maar tevens het gebruiksgemak van de applicatie. De makers zouden ook nieuwe opties hebben toegevoegd om films en series te ontdekken die mogelijks jouw interesse kunnen wegdragen.

Exacte datum van lancering nog niet bekend

In navolging van de desktopversie wordt het met de nieuwe update eveneens mogelijk om in de Android-applicatie nagesynchroniseerde films te bekijken. Het kan hierbij onder meer gaan om animatiefilms voor kinderen die ook in Nederland nagesynchroniseerd worden.

Dat de nieuwe Popcorn Time-app er in juni aankomt staat dus vast, maar wanneer dat precies het geval zal zijn is momenteel nog niet bekend.

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *