NordVPN BTW betalen: Wel of niet?

NordVPN BTW betalen: Wel of niet?

NordVPN is één van de populairste VPN providers ter wereld. Niet geheel onterecht. Zowel wij als veel van onze bezoekers hebben positieve ervaringen met NordVPN. Toch zorgt deze VPN aanbieder soms voor een verrassing bij het afrekenen van je VPN abonnement: 21% BTW bovenop de abonnementsprijs!

Prijsverschil NordVPN abonnement met of zonder BTW

NordVPN prijzen worden op hun website getoond exclusief BTW. Bij het kopen van je NordVPN abonnement moet je invullen in welk land je woont. Als je Nederland kiest komt er 21% bovenop de genoemde prijzen.

Op het moment van schrijven kost een 3-jarig NordVPN abonnement zonder BTW €2,62 per maand. Als we verdergaan naar de checkout kiezen we bij het afrekenen het land waar we belastingplichtig zijn: Nederland. Opeens is je NordVPN abonnement €19,86 duurder geworden!

NordVPN inclusief BTW
NordVPN prijzen inclusief BTW.
Betaal je NordVPN abonnement met BTW. Of juist niet als je alleen in de Verenigde Staten belastingplichtig bent.

NordVPN BTW omzeilen is illegaal

Je kan invullen dat je in de Verenigde Staten woont. Dan berekent NordVPN geen BTW. Voor alle duidelijkheid: Dat is illegaal omdat je daarmee belasting (BTW) ontduikt. Toch maken veel NordVPN klanten gebruik van deze illegale methode. Vanzelfsprekend adviseren wij al onze bezoekers om eerlijk aan te geven waar zij belastingplichtig zijn.

Particulieren zouden hier nog mee weg kunnen komen doordat deze geen BTW-aangifte hoeven te doen maar zakelijke NordVPN klanten krijgen hier ongetwijfeld problemen mee.

Nogmaals: Wij adviseren al onze bezoekers om zich aan de wet te houden en eerlijk op te geven in welk land zij belastingplichtig zijn bij het kopen van een NordVPN abonnement.

Krijg je de keus niet?

Sommige gebruikers krijgen de keus niet correct aan te geven in welk land zij belastingplichtig zijn. Om deze keus wel te krijgen open je een nieuw Privé of Incognito venster in je browser en ga je via deze link naar NordVPN. Daarna kan je boven het totaalbedrag het juiste land kiezen.

NordVPN zonder BTW
NordVPN kopen zonder BTW.
NordVPN kopen met of zonder BTW
Open een browservenster in incognito of privémodus.
Bij het totaalbedrag kan je het juiste land kiezen.
NordVPN inclusief BTW
NordVPN prijzen inclusief BTW.
Betaal je NordVPN abonnement met BTW. Of juist niet als je alleen in de Verenigde Staten belastingplichtig bent.

Bezoek NordVPN

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *