Keezel maakt VPN extreem makkelijk voor iedereen

Keezel maakt VPN extreem makkelijk voor iedereen

Keezel is de gadget die overal ter wereld elk apparaat van een VPN voorziet. Keezel past gewoon in je jaszak en is extreem makkelijk in gebruik. Met één druk op de knop zet je waar je ook bent een VPN op elk apparaat dat je wil. Zeiden we al dat ‘ie ook nog eens supermooi is?

Keezel close up

Keezel werkt op elk apparaat dat geschikt is voor draadloos internet. Je hoeft geen software te installeren op het apparaat dat Keezel gebruikt.

  1. Druk op de knop (er zit maar één knop op de Keezel, makkelijker kan niet)
  2. Maak met elk apparaat dat je wil verbinding met de Keezel hotspot
  3. Je bent verbonden met de VPN, extra veilig en zonder website blokkades

Keezel Premium is een combinatie van 3 verschillende VPN providers, momenteel zijn dat PureVPN, Le VPN en ProXPN. Van die providers kiest Keezel de server die op dat moment het snelst is. Daardoor heb je altijd de snelste verbinding die er beschikbaar is.

Keezel Basic is gratis met relatief lage snelheden en een beperkt aantal servers. Het Premium abonnement kost je rond de $60,- per jaar en geeft toegang tot de snelste VPN servers.

Het apparaat zal rond de $99,- kosten maar voor via Keezel crowdfundingpagina op Indiegogo kan je een Keezel Basic voor $89,- of Keezel Premium voor $109,- bestellen. Verwachte leverdata zijn rond Juni 2016.

Alles over Keezel kan je vinden op Keezel.co

Alles over Keezel via Keezel.co

Keezel op openbare WIFI spots

Keezel formaat en afmetingen

Keezel bedenkers

Alles over Keezel via Keezel.co

 

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *