ExtraTorrent komt niet meer terug

ExtraTorrent komt niet meer terug

De populaire torrensite ExtraTorrent heeft bekend gemaakt dat het de deuren definitief heeft gesloten. Alle bestanden zouden volgens de beheerders zijn gewist. Het is tot dusver niet duidelijk waarom de website er zo plots voor heeft gekozen om het voor bekeken te houden.

Wie de pagina van de torrensite bezoekt krijgt de melding te zien dat ExtraTorrent er voor heeft gekozen om permanent de stekker uit haar dienst te trekken. Alle mirrors zijn bovendien offline gehaald. De beheerders waarschuwen tot slot de voormalige gebruikers van de website om geen gebruik te maken van andere websites die zich voordoen als ExtraTorrent.

ExtraTorrent stopt

Torrentfreak heeft inmiddels contact gehad met de beheerder welke de sluiting heeft bevestigd. Een concrete reden voor de sluiting is er niet. Niet alleen ExtraTorrent zelf stopt er mee, ook de gelieerde releasegroep ETRG gooit de handdoek in de ring. Met het stopzetten van ExtraTorrent verdwijnt er wederom een populaire torrentsite van het internet. Eerder kozen ook onder meer What.cd evenals KickassTorrents en Torrentz.eu er voor om te stoppen.

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *