Amazon Prime op Apple TV is weer terug!

Amazon Prime op Apple TV is weer terug!

Apple zou op de Worldwide Developers Conference welke wordt gehouden op 5 juni van dit jaar aankondigen dat de video-app Amazon Prime terug naar Apple TV komt. Dit meldt Buzzfeed op basis van meerdere, anonieme bronnen. De app zou deze zomer reeds beschikbaar moeten zijn op Apple TV.

De Prime Video-service van Amazon moet klanten van het bedrijf toegang geven tot een omvangrijk aanbod van films en series. Gebruikers dienen hiervoor een bedrag te betalen van 10,99 dollar per maand. Dit is omgerekend op moment van schrijven zo’n 10,11 euro. Bovendien is het eveneens mogelijk om muziek te streamen en worden aankopen gratis verzonden. De dienst is vooralsnog niet beschikbaar op toestellen van Google en Apple, maar wel op meerdere spelconsoles. Met name de Xbox One & Playstation 4 bieden ondersteuning aan de Amazon Prime applicatie.

Extra aandacht voor eigen streamingdienst- en toestellen

Zo’n 2 jaar geleden besloot Amazon om de verkoop van Apple TV en Chromecast van Google stop te zetten. Deze beslissing moest er voor zorgen dat niet alleen de eigen streamingdienst, maar ook de eigen toestellen meer aandacht zouden krijgen van klanten. Tot dusver heeft Apple nog geen reactie willen geven op de berichtgeving. Ook bij Amazon zelf blijft het momenteel stil.

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *