Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website is alleen geschikt voor informatieve doeleinden.
Howel vpnservice.nl ernaar streeft naar accurate en recente informatie is er geen enkele garantie (noch direct, noch indirect) met betrekking tot de volledigheid, juistheid, betrouwbaarheid, toepasbaarheid of beschikbaarheid van de informatie en/of rerelateerde informatie op de website.

Elk gebruik van deze website of informatie op deze website is voor uw eigen risico.

In geen geval is vpnservice.nl of een van haar beheerders, partners en/of gebruikers aansprakelijk voor welke schade of beperking dan ook (noch direct, noch indirect) zoals (maar niet beperkt tot) dataverlies, financiele gevolgen, psychische schade, brandwonden of andere verwondingen (noch direct, noch indirect).

vpnservice.nl kan links bevatten naar andere websites. Als u deze links volgt dient u ervan op de hoogte te zijn dat vpnservice.nl geen enkele invloed kan uitoefenen op andere websites.

vpnservice.nl heeft geen enkele controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze websites. Een link geplaatst op vpnservice betekend niet dat vpnservice.nl de mening deelt of het eens is met de inhoud van deze websites.

vpnservice.nl streeft ernaar om de website naar behoren te laten functioneren maar haar beheerders, partners en/of gebruikers zijn in geen zin verantwoordelijk voor het correct functioneren van vpnservice.nl.

Deze website verstrekt geen juridisch advies, alle publicaties op deze website hebben als doel de bezoeker te vermaken.

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *