fbq('track', 'ViewContent');

Live Formule 1 kijken in het buitenland met Ziggo Go

  • Kijk live Formule 1 in het buitenland
  • Gewoon met de Ziggo Go app
  • Werkt op elk apparaat

Wil je Formule 1 in het buitenland kijken met de Ziggo Go of Ziggo Sport Totaal App? Ik laat je zien hoe je alle Formule 1 uitzendingen kan volgen met de Ziggo Go app.

Wat heb je nodig om in het buitenland Formule 1 via de Ziggo Go app te kijken?

  • Ziggo abonnement of toegang tot Ziggo Go
  • Ziggo Go app
  • VPN (zie hieronder)

Als je de VPN een paar minuten voor de race probeert te installeren en het lukt niet meteen dan mis je de hele race. Om teleurstelling te voorkomen raad ik je aan de VPN een paar dagen voor de race te installeren. Je favoriete racer checkt toch ook niet pas een paar minuten voor de race of er wel een gaspedaal in de auto zit? 😉

Tip: Installeer en test de VPN aan paar dagen voor de uitzending!

Zo verander je de buitenland foutmelding naar een werkende uitzending

Als je in het buitenland probeert Ziggo Sport te kijken krijg je deze foutmelding (die we gaan omzeilen met een VPN): Onze excuses. Helaas, je kan dit alleen bekijken via een internetverbinding van Ziggo. Dit is volgens afspraak met de content aanbieder.

Ziggo Sport Totaal in het buitenland

Je krijgt de foutmelding omdat Ziggo ziet dat je in het buitenland bent. Om ervoor te zorgen dat Ziggo denkt dat je in Nederland bent gaan we een VPN app installeren en de melding omzeilen. Zo veranderen we de foutmelding naar een werkende uitzending! 🙂

Let op: Gebruik de juiste Ziggo app

Voordat we beginnen wil ik duidelijk vermelden dat het alleen werkt met de normale Ziggo Go app. Ziggo Sport Totaal kan je dus niet gebruiken in het buitenland. Gebruik gewoon de Ziggo Go app om de race te volgen via het Ziggo Sport kanaal.

Formule 1 via Ziggo Go in het buitenland

Registreer je VPN account

Bijna geen enkele VPN werkt nog met Ziggo Go maar ik heb er één gevonden die het perfect doet. Je kan dus niet zomaar elke VPN gebruiken voor Ziggo Go.

Dat klinkt misschien lastig maar dat valt reuze mee. Ik laat je stap voor stap zien hoe het werkt. Zo kan je ook in het buitenland genieten van Formule 1 via Ziggo Go! 🙂

Voordat je gebruik kan maken van de VPN moet je een account aanmaken. Zonder account kan je de VPN app wel downloaden maar niet gebruiken. Na het registreren van je VPN account kan je gebruik maken van de VPN app. Je hoeft deze alleen nog even te downloaden en op de juiste knop te drukken om verbinding te maken. Hieronder laat ik zien hoe dat werkt.

VyprVPN Account aanmaken
Registreer account

Installeer de VPN

Kies hieronder op welk apparaat je Ziggo Go kijkt, dan laat ik precies zien hoe je de VPN moet instellen zodat je Formule 1 in het buitenland kan kijken.

Als je via mobiel internet (3G/4G) Ziggo Go probeert te kijken dwingt de app je om Locatievoorzieningen in te schakelen. Locatievoorzieningen zijn alleen verplicht als je via mobiel internet (3G/4G) probeert te kijken.

Maak dus altijd gebruik van WIFI én een VPN als je Ziggo Go in het buitenland wil kijken. Via WIFI met een VPN werkt het gewoon!

Desktop

Let op: Gebruik alleen deze server: VyprVPN – Netherlands (eu1.vpn.goldenfrog.com)
Windows Desktop Mac | iMac, MacBook, Mac Mini

Tablet & Smartphone

Let op: Gebruik alleen deze server: VyprVPN – Netherlands (eu1.vpn.goldenfrog.com)
Android iOS | iPad, iPhone, iPod Touch Windows Tablet

Smart TV & Mediastreamers

Let op: Gebruik alleen deze server: VyprVPN – Netherlands (eu1.vpn.goldenfrog.com)
Apple TV Smart TV Chromecast

Gaming Consoles

Let op: Gebruik alleen deze server: VyprVPN – Netherlands (eu1.vpn.goldenfrog.com)
Playstation XBOX Nintendo

Oplossingen en veelgestelde vragen over Formule 1 met de Ziggo Go app in het buitenland

Krijg je alsnog een foutmelding of lukt het niet? Bekijk de veelgestelde vragen over Formule 1 in het buitenland kijken met Ziggo Go. Kom je er alsnog niet uit? Laat een bericht achter! 🙂

Gebruik je de juiste Ziggo app?

Het werkt wél met Ziggo Go maar niet met Ziggo Sport Totaal.

Gebruik je de juiste VPN en de juiste server?

De juiste VPN is VyprVPN en de server waarmee je verbinding moet maken is Nederland/Netherlands (eu1.vpn.goldenfrog.com).

Heb je wel verbinding met de VPN?

Na het installeren moet je ook verbinding maken met de VPN.

Als het goed is kan je nu Ziggo Sport kijken in het buitenland. Laat je even weten of het gelukt is? Niet gelukt?